OTP Consulting România organizează conferinţa de încheiere a proiectului Antreprenor

Adina Lateş
Companii / 30 octombrie 2015

OTP Consulting România, companie membră a OTP Group în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti, alături de Asociaţia Economiştilor Maghiari din România (AEMR) marchează vineri, 13 noiembrie, încheierea proiectului multi-regional "Antreprenor - idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia", potrivit unui comunciat remis redacţiei.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele proiectului OTP Antreprenor, precum şi ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia.

Printre invitaţii speciali ai conferinţei se numără reprezentanţi marcanţi ai mediului de afaceri, antreprenorial şi universitar, la nivel naţional şi internaţional.

"Proiectul "Antreprenor - idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia" a avut un real succes în rândul tinerilor antreprenori, reuşind să atragă până acum, în cele 9 luni de implementare, 400 de persoane, cu vârsta peste 18 de ani, interesate să iniţieze o activitate independentă. Dintre acestea, peste 50% fac parte din categoria de vârstă 18-25 ani, sunt înscrise în învăţământul superior, iar 30% (120 din cei 400 de participanţi) sunt femei, provenind din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia", se arată în comunciat.

Conform sursei citate, Persoanele din grupul ţintă au avut, pe tot parcursul proiectului, oportunitatea de a participa la cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, susţinute de formatori acreditaţi care provin atât din rândul profesorilor de la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, cât şi de la Universitatea din Craiova. Sesiunile de formare s-au desfăşurat preponderent ȋn cadrul Facultăţii de Inginerie şi Managementul Sistemelor Tehnologice din Bucureşti, cât şi în cadrul Centrului de sprijin din Craiova. În total, au fost organizate 21 de serii de cursanţi: prima a debutat în data de 26 martie, iar ultima s-a încheiat în data de 24 septembrie.

"Tot în cadrul proiectului OTP Antreprenor, tinerii participanţi au avut ocazia să participe la un concurs de idei de afaceri. În urma acestuia, au fost desemnate câştigătoare 40 de idei de start-up, care au primit finanţări nerambursabile în valoare de câte 10 000 euro fiecare. De asemenea, 20 din cele 40 de proiecte selectate aparţin segmentului de antreprenoriat feminin", se mai precizează în comunicatul amintit.

Proiectul multiregional "Antreprenor - idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia" este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

OTP Consulting Romania, membră a OTP Group, operează pe piaţa locală din 2007. Compania oferă suport partenerilor şi clienţilor săi în obţinerea finanţărilor nerambursabile destinate investiţiilor şi dezvoltării de proiecte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb