Oveit îşi propune să strângă 400.000 de euro pe SeedBlink

T.B.
Companii / 26 martie

Oveit îşi propune să strângă 400.000 de euro pe SeedBlink

Oveit, tehnologia SaaS de gestionare a evenimentelor live îşi anunţă campania de strângere de 400.000 EUR prin SeedBlink, platforma europeană de investiţii pentru startup-uri tehnologice, se arată într-un comunicat al Oveit, remis redacţiei.

Tehnologia de cumpărături sofisticată a companiei, care îmbunătăţeşte deja experienţa evenimentului pentru mii de clienţi din întreaga lume, este pregătită de extindere în piaţa globală de management de evenimente, conform sursei.

Până în prezent, platforma inovatoare Oveit, adoptată de giganţi precum Amazon şi Visa, a deschis calea pentru o noua experienţă a evenimentelor live. Prin integrarea sa excelentă a tehnologiilor de Inteligenţă Artificială, blockchain şi NFC, Oveit oferă o securitate şi o eficienţă operaţională crescută pentru organizatorii de evenimente, transmite compania.

Preşedintele Oveit, Andrei Ştefan, afirmă, potrivit comunicatului: "La Oveit, suntem entuziasmaţi de incredibilele oportunităţi de creştere care ne stau înainte. Industria evenimentelor este în plin avânt şi suntem gata să oferim soluţiile noastre avansate de automatizare a evenimentelor. Obiectivul nostru este simplu: să ne mărim prezenţa pe piaţă şi să facem organizarea evenimentelor mai uşoară şi mai eficientă pentru toţi cei implicaţi. Cu tehnologia noastră inovatoare de automatizare, suntem pregătiţi să transformăm modul în care evenimentele sunt gestionate, oferind clienţilor noştri uneltele de care au nevoie pentru a reuşi într-o industrie în rapidă expansiune."

Operaţiunile actuale din pieţe cheie precum SUA, UE, Regatul Unit şi Canada constituie o bază solidă pentru creşterea în pieţele emergente şi în regiunile cu o cerere pronunţată şi un interes pentru tehnologia avansata în cadrul evenimentelor. Parteneriatele strategice cu Stripe, PayPal, Crypto.com şi xMoney exemplifică şi mai mult dedicarea Oveit către inovaţie şi dezvoltarea pieţei, se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, "Oferirea unei infrastructuri excelente pentru evenimentele de afaceri necesită cunoştinţe foarte specifice. Este nevoie, de asemenea, de o înţelegere fină a pârghiilor de creştere pentru acest spaţiu. Prin urmare, vedem echipa Oveit ca fiind cea potrivită pentru a oferi un produs excelent şi o experienţă atât utilizatorilor finali, cât şi organizatorilor de evenimente", a spus Alexandru Agatinei, CEO al How To Web, una dintre cele mai mari conferinţe de tehnologie din UE, care este şi investitor în Oveit.

Conform datelor companiei, "Suntem în fruntea unei industrii de evenimente în valoare de 876 de miliarde de dolari, care este pe cale să atingă 1.79 trilioane de dolari până în 2029. Misiunea noastră este clară: să intensificăm eforturile de creştere şi să consolidăm prezenţa noastră pe piaţă. Călătoria noastră de la un startup la un inovator tehnologic cu o amprentă globală demonstrează angajamentul nostru de a revoluţiona gestionarea evenimentelor. Cu Oveit 2.0 şi tehnologii AI precum EventGPT, ne dorim sa facem viaţa clienţilor noştri mai bună şi munca lor mai uşoară", reflectă Mihai Dragan, CEO-ul Oveit.

Mircea Ghiţă, Country Manager pentru România la SeedBlink, şi-a exprimat sprijinul, spunând, potrivit sursei: "Andrei şi echipa lui au demonstrat o capacitate remarcabilă în dezvoltarea tehnologiei de evenimente. Platforma robustă a Oveit are un apel de piaţă verificat în diverse aplicaţii, de la conferinţe la congrese şi evenimente de marketing, ceea ce îl face un jucător deosebit în spaţiul tehnologiei de evenimente."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb