OVIDIU RAEŢCHI (PNL): "După două luni de când Firea este primar, bilanţul este mai nociv decât mă aşteptam"

George Forcoş
Politică / 5 august 2016

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, Ovidiu Raeţchi a precizat astăzi că după două luni de când Gabriela Firea a fost aleasă în funcţia de primar general al Capitalei bilanţul este mai nociv decât se aştepta, având în vedere, tăierea copacilor din parcuri sau de pe bulevardul Kiseleff şi interzicerea manifestărilor publice în weekend pe marile bulevarde.

"Azi se împlinesc 2 luni de când Gabriela Firea a fost aleasă în funcţia de primar general al Capitalei şi trebuie să remarc că, deşi era greu de crezut, bilanţul este chiar mai nociv decât mă aşteptam. În doar 60 de zile, Firea a demonstrat că este un primar beton. În sensul în care a mutilat şi tăiat fără nicio explicaţie sute de copaci din parcuri sau de pe bulevardul Kiseleff, ca şi cum Bucureştiul nu s-ar afla, printre altele, şi în topul capitalelor europene restante la spaţii verzi pe cap de locuitor. Mai mult, ca să fie sigură că procedăm exact invers faţă de Occident, a interzis manifestările publice în weekend pe marile bulevarde, pentru a nu strangula circulaţia cu evenimente. Pentru nostalgicii din Kiseleff, primarul general a venit şi cu iniţiativa înfiinţării festivalului Pasărea Măiastră- Cântarea României varianta 2016 - pentru că şi aşa nu mai avem ce să mai facem cu banii! Mai mult, în cel mai pur stil Oprescu, Firea a anunţat şi o licitaţie de urgenţă pentru 200 de autobuze second-hand, pentru a se răzgândi, la o lună după, spunând că vrea autobuze noi: o să ne fie greu cu un primar care se răzgândeşte de pe o zi pe alta şi ia o decizie în 2 luni", a spus Ovidiu Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă.

Vicepreşedintele PNL Bucureşti a subliniat că Gabriela Firea şi-a uitat una dintre cele mai importante promisiuni din campania electorală şi anume aceea că nu va lua nicio decizie fără consultări publice.

"Nu doar că nu le-a organizat, dar, în mare parte, administraţia bucureşteană este condusă prin şedinţe extraordinare. Aşa a fost impusă şi conducerea interimară a RADET (societate vitală şi aflată în colaps): CV-urile oamenilor propuşi de Gabriela Firea au ajuns la consilieri cu doar cinci minute înainte de vot".

Raeţchi a punctat şi că, pentru o perioadă, Gabriela Firea a fost garantată de celebrul "Tudy".

"Toate aceste lucruri s-au petrecut sub îndrumarea celebrului Tudy, pentru că în accepţia doamnei Firea, algoritmul politic, fericirea ALDE şi a domnului Tăriceanu sunt mai importante decât bucureştenii. Şi aşa am trecut de la un primar general garantat Vanghelie, la un primar general garantat "Tudy". Minunata evoluţie social-democrată, care, din păcate, se face pe banii bucureştenilor".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Interzicerea manifestarilor publice pe marile bulevarde este o masura justa!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb