Oxford Business Group are un nou Senior Consultant

Comunicat Oxford Business
Ziarul BURSA #Companii / 14 martie 2007

Michael Benson-Colpi, Preşedinte al OBG a afirmat: "Kate este o achiziţie valoroasă pentru deja formidabilă noastră echipa, întrucât conturează instrumentele vitale de informaţie pentru organizaţii, în demersul lor de a investi sau a lucra pe noile pieţe din această parte a lumii."

Kate Godfery, care s-a alăturat Departamentului de Consultanţă al OBG la începutul anului 2007, a acumulat experienţa în ceea ce priveşte România, lansând în trecut un proiect care urmarea modelele de apreciere a capitalului în România şi Bulgaria. Totodată, a cercetat impactul aderării la UE asupra valorilor proprietăţii.

La Colliers, Godfery a fost responsabilă cu crearea unuia dintre cele mai valoroase servicii de cercetare în sectorul imobiliar. Sub conducerea sa, departamentul a realizat proiecte de cercetare şi consultanţă pentru unii dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori din lume şi a publicat cercetări originale despre pieţele comerciale, rezidenţiale şi de retail din multe regiuni ale lumii.

În consecinţă, Godfery a devenit interesată în special de subiecte precum master-planning în pieţele de tranziţie, cercetare asupra fondurilor de proprietate şi investiţii şi dezvoltarea retail-ului.

Ea a declarat: "Sunt încântată să preiau acest rol nou şi provocator şi sper că voi putea să aplic experienţa vasta de cercetare în proiecte majore pe piaţa românească."

Înainte de a se alătura echipei Colliers, Kate a lucrat ca cercetaror în Marea Britanie, Europa şi Africa, culminând cu postul de Director de Cercetare la o firmă importantă de consultanţă britanică. În această postură, Kate a publicat o carte despre investiţii de proprietate internaţionale în pieţele de tranziţie, care a inclus evaluări ale dezvoltării pieţelor de imobiliare în Europa de Est, China, India, America de Sud şi Asia de Sud-Est.

Godfery s-a specializat în Istorie Modernă, la Oxford Univerisy şi dar în Drept Privat International, cu specializare în jurisdicţia resurselor de hidrocarburi în Asia Centrală şi reginea caspică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb