P-touch 7600: Tehnologie Brother la purtător

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 25 iunie 2008

Brother continuă seria de lansări dedicate aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Brother International Limited - în Japonia şi 50 de ani de la deschiderea primului birou de vânzare în Europa cu un nou model din familia de echipamente de etichetare P-touch. PT-7600 reprezintă echipamentul portabil ideal pentru realizarea de etichete personalizate în activităţile de cablare, administrare de reţele sau orice montaje electrice. Etichetele realizate cu PT-7600 pot fi folosite într-o multitudine de operaţiuni specifice acestor activităţi, de la marcarea cutiilor de distribuţie şi patch panel-urilor, etichetarea canalelor şi conductelor pentru cablu, personalizarea măştilor pentru prize de telefon şi reţea sau simpla marcare a zecilor de cabluri care pornesc din panourile de comandă sau de la rack-urile serverelor.

Echipamentele de etichetare Brother P-touch sunt destinate realizării de etichete pe benzi adezive oferite într-o foarte largă gamă de dimensiuni, culori şi calităţi pentru medii speciale, care le fac deosebit de utile le realizarea de etichete pentru birou, depozite, medii industriale dar şi pentru uzul casnic.

"Familia de soluţii Brother pentru etichetare este mai puţin cunoscută pe piaţa din România, dar se remarcă prin multitudinea de aplicaţii pe care o oferă, cu utilitate practic nelimitată," afirmă Radu Crahmaliuc, Country Manager al reprezentanţei Brother în România. "Noul model PT-7600 este ideal pentru proiectele de cablare şi orice activitate specifică unui electrician. Noi le oferim integratorilor de sistem şi oricăror companii de IT implicate în astfel de proiecte posibilitatea de a-şi completa portofoliul de produse cu soluţii profesionale şi eficiente".

Realizarea etichetelor personalizate oferă patru avantaje principale electricienilor, instalatorilor de cablu şi altor specialişti din domeniul cablărilor profesionale:

1. Instalaţii profesionale - Clienţii pot fi impresionaţi de calitatea profesională a instalaţiei, prin realizarea etichetelor detaliate, lizibile, ce conţin simboluri şi chiar logo-ul firmei ce realizează cablarea.

2. Întreţinere eficientă a reţelei - Timpul necesar diagnosticării erorilor poate fi redus considerabil prin utilizarea echipamentelor Brother P-touch pentru etichetarea clară a cablurilor şi componentelor electrice sau de reţea.

3. Operare facilă - Etichetele Brother P-touch permit identificarea clară a componentelor electrice, a porturilor şi măştilor de reţea / telefon, prin asigurarea unei operări uşoare şi prevenirea apariţiei erorilor.

4.Siguranţă - Pot fi create semne de avertizare profesionale şi etichete de informare pentru instruirea clienţilor dvs. privind aspectele principale de siguranţă.

Echipamentul PT-7600 prezintă funcţii dezvoltate ca rezultat al necesităţilor exprimate de clienţi. Un buton special "Tip etichetă" permite realizarea rapidă a etichetelor pentru cele mai uzuale aplicaţii electrice de etichetare. Cu un design solid şi rezistent, specific operaţiunilor de cablare, modelul PT-7600 dispune de un mâner protector de cauciuc care oferă protecţie şi împiedică alunecarea aparatului din mână. Pentru o protecţie suplimentară a unităţilor, acestea sunt furnizate într-o cutie portabilă robustă, cu spaţiu de stocare pentru benzi suplimentare, accesorii şi adaptor AC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb