PARLER: "Amazon va închide toate serverele noastre"

J.P.
Internaţional / 10 ianuarie 2021

"Amazon va închide toate serverele noastre"

Site-ul Parler, preferat de mulţi susţinători ai preşedintelui Donald Trump, a fost suspendat de Apple din aplicaţia App Store. Compania a declarat că suspendarea va rămâne în vigoare atâta timp cât serviciile sale continuă să distribuie postări care incită la violenţă. Google a suspendat deja aplicaţia, care este populară printre susţinătorii lui Donald Trump. Şi Amazon va suspenda site-ul de socializare Parler de la serviciul său de găzduire a serverului pentru conţinut violent. Măsura luată de Amazon va face ca platforma Parler să nu mai fie vizibilă pe internet, dacă aceasta nu va găsi altă companie care să îi găzduiască serviciul, relatează Zerohedge.

CEO-ul Parler, John Matze, a declarat: "Duminică la miezul nopţii, Amazon va închide toate serverele noastre, în încercarea de a elimina complet exprimarea liberă de pe internet. Există posibilitatea ca Parler să nu fie disponibil pe internet timp de până la o săptămână, pe măsură ce reconstruim totul de la zero. Ne-am pregătit pentru astfel de evenimente. Vom încerca tot posibilul pentru a ne muta la un nou furnizor chiar acum, deoarece avem mulţi concurenţi pentru afacerea noastră, cu toate acestea Amazon, Google şi Apple au făcut acest lucru în mod intenţionat ca un efort coordonat ştiind că opţiunile noastre vor fi limitate şi ştiind că acest lucru va provoca cel mai mare prejudiciu întrucât preşedintele Trump a fost interzis companiilor de tehnologie. Acesta a fost un atac coordonat de giganţii tehnologici pentru a ucide concurenţa pe piaţă. Am avut prea mult succes prea repede. Vă puteţi aştepta ca războiul împotriva concurenţei şi libertatea de exprimare să continue, dar nu ne luaţi în calcul."

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Iata motivul pentru care se face atata propaganda serviciilor in "cloud"...nu te supui la ce vor unii, ti se interzice accesul la servere. Tot mai bine sa ai propriile servere, nu esti la cheremul nimanui. Aviz amatorilor de aplicatii in cloud

    1. Ciudat si noi am avut unii care instigau la violente si la tv. si pe retele dar nu ia blocat nimenii

      asa este

    cenzura

    Amazon se razbuna pe Trump?

    "Trump personally pushed postmaster general to double rates on Amazon" 

    "Few U.S. companies have drawn Trump’s ire as much as Amazon, which has rapidly grown to be the second-largest U.S. company in terms of market capitalization. For more than three years, Trump has fumed publicly and privately about the giant commerce and services company and its founder Jeffrey P. Bezos, who is also the owner of The Washington Post."  

    sursa: chiar The Washington Post (trump-personally-pushed-postm aster-general-to-double-rates- on-amazon-other-firms) 

    acum poate ne dam si noi seama de faptul ca si chiar daca esti "cel mai puternic om de pe planeta " te fac baietii de vorbesti singur sau chiar nu mai vorbesti deloc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb