PASAJUL SUPRATERAN MIHAI BRAVU-SPLAIUL UNIRII Oprescu: "Ne dorim ca în primăvară să se poată circula pe primul pod"

F.A.
Companii / 15 noiembrie 2013

Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat astăzi stadiul lucrărilor la pasajul suprateran Mihai Bravu-Splaiul Unirii, declarând că îşi doreşte ca în primăvară să se poată circula pe primul pod, potrivit unui comunicat de presă.

Sorin Oprescu a declarat: "Primul pod a prins contur. Se lucrează zi şi noapte, în timpul săptămânii. În aceste zile au fost pe şantier câte 100-120 de oameni pe zi. S-au montat 40 de grinzi, din cele 44 care trebuie montate, pe 10, din cele 11 deschideri ale podului. Ultimele 4 grinzi se montează în noaptea aceasta, iar pe prima parte a podului s-a turnat şi betonul. Ne dorim ca în primăvară să se poată circula pe primul pod, iar dacă vremea ne va permite, să începem lucrările şi la cel de-al doilea pod".

Primarul General a mai arătat că realizarea acestui proiect rezolvă problemele de circulaţie a patru mari cartiere din Capitală.

Proiectul presupune realizarea a două poduri supraterane paralele pe direcţia Inelului Principal de Circulaţie (Şoseaua Mihai Bravu, Calea Văcăreşti), de câte 2 benzi de circulaţie pentru fiecare sens.

Primul pod (Calea Văcăreşti-Mihai Bravu) are o lungime de 675,40 m, iar cel de-al doilea pod 687,70 m ( Mihai Bravu-Calea Văcăreşti). Lăţimea celor două poduri este de 7,80 m, potrivit sursei citate.

Cele două pasaje rutiere vor supratraversa Splaiul Unirii/Râul Dâmboviţa, precum şi intersecţia Prelungirea Şoselei Mihai Bravu cu Calea Văcăreştilor.

De asemenea, prin acest proiect se vor reconfigura intersecţiile tronsonului Inelului Principal de circulaţie cu Splaiul Unirii, precum şi cu Calea Văcăreştilor, cu asigurarea realizării relaţiilor de stânga dintre cele două artere de circulaţie în condiţii de siguranţa şi confort.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb