Patru bărbaţi din Bucureşti, reţinuţi după ce au oprit şi înjunghiat un tânăr în trafic

Andrei Stan
Miscellanea / 5 august 2016

Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au urmărit în trafic un om, l-au oprit şi apoi l-au lovit cu cuţitele, cu pumnii şi cu picioarele, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, trimis redacţiei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând de ieri, a inculpaţilor Ţuţu Petre-Orlando, Cociu Valentin-Gabriel, Chelu-Prodescu George (recidivist) şi Ţuţu Viorel (recidivist).

În ordonanţele procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt: "În data de 20 iulie 2016, în jurul orei 1915, în timp ce se aflau în Bucureşti, pe şos. Pantelimon, în apropierea intersecţiei cu bd. Chişinău, pe fondul unui conflict prealabil cu persoana vătămată M.G.A., petrecut în luna iunie a anului curent, inculpaţii Ţuţu Petre-Orlando, Chelu-Prodescu George şi Cociu Valentin-Gabriel, beneficiind de sprijinul acordat de către inculpatul Ţuţu Viorel, care conducea un autoturism marca «Volkswagen Golf 4», au urmărit-o pe victimă, iar la un moment dat au acroşat din spate autoturismul condus de către aceasta, împiedicând astfel, în contextul unui trafic rutier intens, continuarea deplasării cu propriul autoturism. În aceste condiţii, inculpaţii Ţuţu Petre-Orlando, Chelu-Prodescu George şi Cociu Valentin-Gabriel au alergat-o pe persoana vătămată M.G.A., reuşind să o prindă pe aceasta în dreptul imobilului cu numărul 245 de pe şos. Pantelimon, unde au lovit-o cu cuţitele, cu mânerele cuţitelor, cu pumnii şi cu picioarele, cu intenţia de a-i suprima viaţa, provocându-i astfel multiple leziuni traumatice la nivelul capului şi al toracelui, inclusiv leziuni defensive la nivelul membrelor superioare".

Procurorii precizează că, imediat după comiterea infracţiunii, cei trei inculpaţi au fugit de la locul faptei cu ajutorul lui Viorel Ţuţu, care îi aştepta pe aceştia în maşină, în apropiere.

Inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile articolului 309 Cod de procedură penală, în cursul zilei de astăzi fiind prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb