"PayPoint România" îşi consolidează portofoliul de clienţi

M.M.
Ziarul BURSA #Companii / 17 decembrie 2009

Compania a înregistrat la jumătatea acestui an venituri nete în creştere cu 12% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut Reţeaua va atinge 2900 de terminale PayPoint până la sfârşitul lui martie 2010

"PayPoint România", unul dintre principalii operatori de plăţi în numerar şi încărcare electronică din ţară, îşi consolidează portofoliul de clienţi printr-un nou parteneriat cu "Congaz", singurul furnizor şi distribuitor de gaze naturale din judeţul Constanţa. Prin semnarea acestui contract, 30.000 de clienţi Congaz vor beneficia de serviciile de plată în numerar a facturilor oferite de PayPoint România.

"Parteneriatul cu Congaz face parte din strategia noastră de optimizare a acoperirii la nivel naţional, întărind în acelaşi timp poziţia pe care o avem în judeţul Constanţa. În ceea ce priveşte acoperirea segmentului de furnizori de gaze de pe piaţă, aproximativ 90% dintre facturile emise pentru consumul de gaze naturale se pot plăti prin punctele de plată PayPoint", declară Mugur Dogariu, director general, "PayPoint România".

În prima jumătate a anului curent, aprilie - septembrie 2009, "PayPoint" a procesat, în ţară, 1,8 milioane de tranzacţii de plăţi facturi.

"Anul acesta a însemnat o adevărată provocare pentru noi, însă am reuşit să înregistrăm la jumătatea acestui an venituri nete în creştere cu 12% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut în ciuda mediului economic dificil. Pe lângă eficientizarea masivă a activităţii, am redus distribuţia de cartele prepaid de reîncărcare cu profit mic şi costuri ridicate în favoarea încărcării electronice", a explicat Mugur Dogariu.

Planurile companiei includ extinderea reţelei până la 2900 de terminale până la sfârşitul lui martie 2010 şi semnarea de noi parteneriate pe piaţa locală.

"PayPoint" este principalul operator de plăţi cash şi online din Regatul Unit al Marii Britanii, desfăşurând operaţiuni şi în Irlanda şi România. Compania procesează anual peste 550 de milioane de tranzacţii în valoare de peste 9,3 miliarde de lire sterline (10,45 miliarde euro) pentru 6.000 de clienţi - furnizori şi comercianţi.

În România, PayPoint este prezent în peste 5.774 de locaţii, dintre care 2.260 oferă servicii de plăţi facturi şi încărcare electronică sub brandul propriu.

Începând din septembrie 2004, PayPoint plc este listată la bursa din Londra cu simbolul PAY:LSE. Capitalizarea bursieră a companiei la data de 27 septembrie 2009 era de 318 milioane de lire sterline (357,56 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb