Pensionarii militari protesteaza marti in strada

F.A
Miscellanea / 1 martie 2011

Cadrele militare in rezerva organizeaza in 1 martie un miting si un mars de protest in Bucuresti. Marsul incepe la ora 11.00, din fata Academiei Militare din Bucuresti. De la ora 14.00 este programat un miting in fata palatului Victoria, care va duce la restrictionarea traficului in zona.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pentru cei ce au mintea obosita! Acest exemplu este doar pentru prosti. Cei destepti nu e nevoie sa-l mai citeasca (dar indicatia mea ar fi ca totusi sa-l citeasca si ei, insa doar pentru informare). Iata si exemplul: Un cetatean este pedepsit in 2005 cu 3 ani puscarie (in 2008 iese si e din nou liber)… In 2010 se schimba codul penal si pentru aceeasi fapta trebuie sa faca acum 6 ani de puscarie… Rezolvarea portocalie: Cetateanul respectiv va mai face inca 3 ani de puscarie!!! Rezolvarea celorlalti: Cetateanul e liber in continuare! A platit deja pentru fapta sa… Acum intelegeti toti cei care ii tot dati inainte cu recalcularea??? Asa sta treaba cu retroactivitatea… o lege nu se mai poate aplica celor carora li s-a aplicat deja… Va rog sa copiati acest comentariu si sa-l introduceti acolo unde prostii continua sa bata campii si sa sustina o asa mare tampenie ca cea cu recalcularea pensiilor militarilor. Nu va opriti… faceti asta in fiecare zi in diferite locuri (bloguri, site-uri, etc.) pana cand si prostii se vor destepta si vor intelege ce inseamna sa gandesti… Nu va opriti! Doar asa vor incepe sa inteleaga adevarul despre recalcularea pensiilor… Nu uitati!!! Postati si iar postati!… Nu aveti nicio scuza sa va opriti!!!

    Armata nu declara razboaie ci doar este pregatita pentru a duce un razboi pe care il declara conducerea politica a tarii.Pentru a fi pregatita de razboi , armata duce si pe timp de pace o activitate identica cu cea de razboi, desigur fara riscurile razboiului. Deaceia militarii nu trebuie pedepsiti pentru ca nu a avut loc un razboi. In l968, Romania nu a fost invadata ca Cehoslovacia, deoarece conducerea de atunci a tarii declarase public, spre deosebire de cea din Cehoslovacia, ca armata romana va lupta impotriva cotropitorilor si ar fi facut-o. In acest caz armata romana, avand in vedere superioritatea armatei care urma sa invadeze Romania, ar fi fost masacrata. Este ceace nu i-a convenit puterii agresoare deoarece si-ar fi demonstrat in fata lumii intregi caracterul sau agresiv si imperialist. Este vorba de Rusia sovietica. Aceasta este explicatia pentru care armata romana, desi pregatita sa se sacrifice, nu a fost nevoita sa o faca. Prin simpla sa existenta si prin spiritul sau de sacrificiu in legatura cu care agresorul era informat, a salvat Romania de la o invadare cu repercursiuni dramatice pentru populatie, fara a fi avut ocazia sa lupte desi era pregatita.In cazul in care ar fi avut loc acea invadare a Romaniei, cu urmari dezastruoase pentru poporul roman si economia Romaniei, momentul oricum inevitabil al lichidarii comunismului din Romania, (care s-a petrecut in toate statele comuniste ), ne-ar fi gasit sub ocupatie ruseasca , astfel ca in prezent Romania nu ar face acum parte din Uniunea Europeana ci din Comunitatea Statelor Independente asa cum este cazul Basarabiei. Se poate spune ca prin simpla sa existenta , fara a fi fost nevoita sa lupte, armata romana a salvat Romania de la riscul de a deveni o colonie ruseasca.Lasand deoparte problema pensiilor, instigarea la denigrarea de catre romani a armatei lor, este un caz unic in lume si deaceia o rusine pentru poporul roman, desi toate tarile au armate pe care le intretin cu mari cheltueli, .Un politician ratat, (numit pare-mi-se Guse),a adus public insulte armatei romane.Nu este de mirare deoarece respectivul este cunoscut si ca un notoriu anti-american, ceace corespunde portretului robot al agentului KGB-ist , specie care nu avea cum sa se volatilizeze din Romania post-decembrista. STUPIDITATEA SI INVIDIA NE FAC VIATA AMARA AMARA .....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb