PENTRU A ÎI AJUTA SĂ SE ÎNTOARCĂ LA ŞCOALĂ Huawei şi Asociaţia Magic oferă burse în valoare de 33.000 de euro copiilor care s-au luptat cu boli grave

G.U.
Companii / 27 mai 2021

Huawei şi Asociaţia Magic oferă burse în valoare de 33.000 de euro copiilor care s-au luptat cu boli grave

Huawei România îşi extinde parteneriatul cu Asociaţia Magic pentru încă un an şi oferă 25 de burse de şcolarizare lunare copiilor care s-au luptat cu boli grave şi care au nevoie de sprijin pentru a reveni la şcoală şi a-şi continua studiile, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

După ce, în 2020, Huawei şi Asociaţia Magic au echipat secţiile de oncologie pediatrică din 4 spitale din Bucureşti şi Cluj cu 200 de tablete pentru copiii cu afecţiuni grave, pe care aceştia să le poată folosi în timp ce sunt internaţi pentru a învăţa, a se juca şi a se conecta cu familiile şi prietenii lor, anul acesta educaţia este obiectivul principal al parteneriatului.

Astfel, Huawei va oferi burse în valoare de 33.000 de euro pentru copiii care se reîntorc la şcoală după ce au luptat cu boala şi care au nevoie de rechizite şcolare, cărţi şi de ore suplimentare pentru a recupera materia predată în lunile sau chiar anii de tratament şi spitalizare, notează sursa citată.

"Experienţa noastră de peste şapte ani în sprijinul familiilor ce au un copil cu diagnostic grav ne-a învăţat că boala îi afectează pe copii emoţional şi material în multiple feluri. De cele mai multe ori pentru că unul dintre părinţi devine îngrijitorul permanent al celui mic, veniturile familiei scad în timp ce cheltuielile cresc. După luni întregi de spitalizare, copiii sunt afectaţi atât de această experienţă traumatică, cât şi de dificultăţile financiare întâmpinate de familie. Rechizitele, hainele, pregătirea suplimentară în anii terminali devin un lux.

Sprijinul Huawei pentru MagicEDU vine ca o continuare firească a proiectului deja început anul trecut împreună. Suntem bucuroşi că am găsit în Huawei un partener care ne împărtăşeşte viziunea asupra importanţei educaţiei pentru toţi copiii şi că au decis să devină partener de cursă lungă al Asociaţiei Magic", spune Jeanina Zgîrie, director de comunicare al Asociaţiei Magic.

"Susţinerea educaţiei este principalul obiectiv al lui Huawei în activităţile de responsabilitate socială. Dacă anul trecut am înţeles că putem ajuta copiii să depăşească perioadele dificile de spitalizare oferindu-le posibilitatea de a se conecta cu lumea exterioară, acum dorim să îi susţinem să revină la şcoală, să se reintegreze şi să îşi continue studiile. De aceea, sprijinim programul de burse al Asociaţiei Magic şi sperăm în acest fel să ajutăm în mod real copiii care au nevoie de sprijin şi încurajare pentru a se reîntoarce la şcoală", explică George Zhang, CEO al Huawei România.

Conform comunicatului, bursele MagicEDU, program implementat de Asociaţia Magic, au scopul de a le oferi ajutor copiilor cu boli grave pentru a se întoarce la şcoală după tratament. Asociaţia Magic sprijină în prezent 100 de copii care merg la şcoală după ce au avut cancer sau au suferit arsuri grave. Fiecare copil beneficiază de suma de 500 RON (aprox. 110 EUR) / lună pentru un an. Huawei va sprijini alţi 25 de copii să reia activitatea şcolară, oferind fiecăruia o bursă lunară timp de un an.

Această iniţiativă face parte din programul 1000 Dreams, un proiect regional de responsabilitate socială al Huawei, prin intermediul căruia compania îşi propune să susţină educaţia şi dezvoltarea copiilor şi a tinerilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb