PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR ŞI ASIGURAREA CAPITALULUI DE LUCRU NECESAR IMM-URILOR Alpha Bank ia 40 milioane euro de la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 31 august 2018

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) creşte finanţarea pusă la dispoziţia IMM-urilor din ţara noastră printr-o facilitate de 40 de milioane de euro acordată Alpha Bank Romania.

Facilitatea va fi utilizată pentru finanţarea investiţiilor şi asigurarea capitalului de lucru necesar IMM-urilor româneşti care activează în sectoarele industrie, producţie, agricultură sau servicii.

Preşedintele BSTDB, Dmitry Pankin, susţine, conform Agerpres: "Sprijinirea dezvoltării sectorului IMM-uri în regiunea Mării Negre este una din priorităţile strategice ale BSTDB. Suntem încântaţi să demarăm cooperarea cu Alpha Bank Romania pentru a îmbunătăţi accesul la capital al IMM-urilor româneşti şi a ajuta astfel la crearea de locuri de muncă, capacităţi sporite de export şi sprijinirea creşterii economice". Parteneriatul cu BSTDB este în linie cu sprijinul oferit de bancă pentru dezvoltarea segmentului IMM-urilor", a adăugat vicepreşedintele Alpha Bank Romania, Periklis Voulgaris.

Această operaţiune va duce finanţarea totală oferită de BSTDB în sprijinul IMM-urilor din România la peste 100 de milioane de euro.

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) este o instituţie financiară internaţională înfiinţată de Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina. Sediul central al băncii este în Salonic, Grecia, iar capitalul autorizat se ridică la 3,45 miliarde de euro. BSTDB beneficiază de un rating pe termen lung "A minus' de la Standard and Poor's (S&P) şi "A2' de la Moody's.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb