PepsiCo România a ajuns la 80% vehicule hibride

F.D.
Companii / 7 decembrie 2023

PepsiCo România a ajuns la 80% vehicule hibride

PepsiCo anunţă că 80% din flota sa a fost înlocuită cu vehicule hibride, reprezentând un progres semnificativ în conformitate cu obiectivul companiei de a obţine emisii nete zero în operaţiunile sale globale până în 2040. Ca parte a programului pep+ (PepsiCo Positive), această tranziţie a flotei a fost iniţiată în 2019 pentru a aborda impactul schimbărilor climatice şi pentru a contribui la generarea de schimbări pozitive în beneficiul afacerii, oamenilor şi planetei noastre, conform unui comunicat de presă al companiei.

"În demersul PepsiCo de a obţine emisii nete zero până în 2040, integrarea unei flote hibride în România reprezintă o contribuţie semnificativă la reducerea amprentei noastre de carbon. Prin electrificarea flotei noastre, ajutăm la reducerea emisiilor în viitor, obţinând în acelaşi timp informaţii valoroase despre infrastructura, încărcarea şi instruirea necesare pentru a reuşi. Alegerea partenerului potrivit este esenţială, iar Toyota Hybrid se remarcă prin tehnologia sa inteligentă, concepută pentru eficienţă şi performanţă", a declarat Daniel Drăguşin, Supply Chain Director, PepsiCo România.

În prezent, flota de vehicule hibride a PepsiCo România este formată din 450 de maşini hibride Toyota Corolla şi Toyota Yaris, reprezentând un exemplu de eficienţă în reducerea emisiilor de CO2. Spre exemplu, noua Toyota Corolla 1.8 Hybrid (2022) se remarcă prin emisii de CO2 WLTP de numai 101,0 g/km, în timp ce Toyota Yaris 1.5 Eco HYB (2021) convinge prin emisii de CO2 WLTP de numai 87,0 g/km. În plus, PepsiCo a sprijinit instalarea a 18 staţii de încărcare în două fabrici din România, inclusiv 12 unităţi de încărcare normală AC (curent alternativ) şi şase unităţi de încărcare rapidă DC (curent continuu) , şi a introdus utilizarea unui sistem GPS avansat pentru a permite reducerea distanţelor de deplasare, monitorizarea consumului de combustibil şi minimizarea riscurilor de accidente rutiere.

"Toyota este un pionier în tehnologia hibridă şi o marcă renumită pentru fiabilitate şi suntem încântaţi că PepsiCo România a ales o flotă Toyota Hybrid. Împreună, ne îndreptăm spre Beyond Zero, planul Toyota Motor Corporation (TMC) pentru un viitor care merge dincolo de zero emisii, aducând beneficii pentru mediu şi mobilitate pentru toţi", a declarat Mirela Grigore, Head of Digital Marketing, Toyota România.

În conformitate cu datele şi recomandările Toyota, PepsiCo anticipează o reducere de 15% a emisiilor de CO2 generate de flota sa de vehicule din România, comparativ cu 2022, şi o scădere de 46% faţă de nivelul de referinţă din 2015. În perspectiva anului 2024, planurile PepsiCo includ investiţii continuă în infrastructură şi instalarea de noi staţii de încărcare la locaţiile PepsiCo pentru a susţine flota de vehicule hibride în creştere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb