Peste 200 de candidaturi pentru poziţia de administrator la Romgaz, Transgaz şi Nuclearelectrica

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 20 martie 2013

OPSPI a primit 79 de candidaturi pentru ocuparea postului de adminis­trator la Romgaz, 67 pentru Trans­gaz şi 62 pentru Nuclearelectrica, în cadrul procesului privind introducerea guvernanţei corporative la societăţile de stat, cele trei companii având fiecare câte cinci membri în CA. "Ca urmare a publicării în presa internă şi internaţională a anunţului cu privire la transmiterea candidaturilor pentru posturile de administratori la cele trei societăţi comerciale, în termenul limită au fost depuse candidaturi, astfel: pentru Nuclearelectrica - 62 candidaturi; pentru Romgaz - 79 candidaturi; pentru Transgaz - 67 candidaturi. În prezent, se află în analiză şi evaluare dosarele depuse de candidaţi", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al celor trei companii.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor a expirat miercuri, 13 martie. Consiliul de Administraţie (CA) al fiecăreia dintre cele trei companii este format din cinci membri.

Procesul de selectare a unor manageri profesionişti pentru companiile de stat este derulat de Ministerul Economiei, prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Indus­trie (OPSPI). OPSPI este asistat în acest proces de firmele Quest Ad­visors şi Transearch Inter­national.

Quest Advisors a fost înfiinţată de Vasile Luţai Hariton şi este condusă de acesta alături de Loredana Serfezi şi de Andreea Acalovschi, iar Transearch International este o companie internaţională de recrutare, cu subsidiare în mai multe ţări.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb