Peste 3.500 de oportunităţi pentru tineri la Internship and Trainee Marathon

Companii / 20 septembrie 2022

Peste 3.500 de oportunităţi pentru tineri la Internship and Trainee Marathon

Catalyst Solutions organizează de două ori pe an cel mai mare proiect online dedicat tinerilor la început de carieră, conform unui comunicat remis redacţiei. Ediţia Internship and Trainee Marathon septembrie - decembrie 2022 reuneşte cele mai renumite companii din România. Evenimentul are loc pe portalul de joburi Hipo.ro, unde tinerii îşi pot crea un CV prin care să aplice la cele mai fresh stagii de practică, programe de internship, trainee şi joburi entry-level.

Potrivit sursei citate, pentru fiecare proiect derulat în sprijinul studenţilor sau proaspăt absolvenţilor, Catalyst Solutions realizează studiul Comportamentul Generaţiei Z pe Piaţa Muncii, cercetând nevoile şi dorinţele actuale ale tinerilor.

Ofertele de joburi din Internship and Trainee Marathon înglobează programele pe care tinerii şi le doresc în timpul facultăţii sau la finalul acesteia. Potrivit studiului Comportamentul Generaţiei Z pe Piaţa Muncii, 46% dintre studenţii respondenţi îşi doresc un stagiu de practică. 36% dintre tineri îşi caută un job entry-level full-time, în timp ce 16% dintre ei, unul part-time. 33% sunt studenţi sau proaspăt absolvenţi în căutare de internship. Întregul grafic este afişat mai jos:

Peste 3.500 de oportunităţi pentru tineri la Internship and Trainee Marathon

Conform studiului Comportamentul Generaţiei Z pe Piaţa Muncii, 40% dintre tineri îşi caută job în a doua jumătate a anului. Catalyst Solutions, alături de cele mai mari companii din România le oferă tinerilor oportunităţile de creştere în carieră în cel mai potrivit moment al anului.

Printe cele mai renumite companii din România care le oferă tinerilor oportunităţi, se numără: HPE, Ubisoft, JDE, MassMutual, Accesa, British American Tobacco, Michelin, Heidelberg, Continental, Unilever, Vodafone, Holcim, CER Cleaning, JTI, Ursus, Veeam, HP Inc., Prysmian, KPMG, Bunge şi Pentalog.

Studenţii şi proaspăt absolvenţii au acces la gama largă de oportunităţi oferite prin site-ul www.hipo.ro. Pentru aplicarea rapidă la joburile disponibile, tinerii vor avea nevoie de un CV creat pe platformă.

Companiile care îşi doresc sa se implice în dezvoltarea profesională a candidaţilor prin stagii de practică, programe de internship, trainee şi joburi entry-level sunt invitate să trimită un e-mail la adresa: angajatori@catalyst.ro, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb