62,5% dintre români afirmă că, odată cu introducerea poliţei de asigurare obligatorie a locuinţei, vor contracta şi o asigurare facultativă. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de portalul specializat www.asigurarealocuintelor.ro în perioada 1 octombrie 2009 - 15 iulie 2010.
"Rezultatul acestui sondaj transmite un mesaj îmbucurător. Din ce în ce mai mulţi români se informează şi înţeleg de ce produse de asigurare au nevoie pentru a-şi proteja căminul. Introducerea asigurării obligatorii a locuinţei este un pas foarte important în acest sens, dar nu şi suficient", a declarat Alexandru CIUNCAN, coordonatorul campaniei de informare cu privire la conceptul de asigurare demarate de Media XPRIMM.
1. Chiar credeti in prostiile pe care le publicati?
(mesaj trimis de Radu în data de 20.07.2010, 09:39)
Daca romanii chiar ar fi vrut sa isi asigure locuintele, ar fi putut-o face si pana acum.
Titlul dumneavoastra este manipulativ fiindca reprezinta doar dorintele vizitatorilor unui singur site web, nu a tuturor romanilor.
Adevarul este ca acea "asigurare obligatorie" este un fel de impozit, fiindca este o taxa impusa, in urma careia vor avea de castigat societatile financiare care dicteaza in toata lumea, nu doar in Romania.
Acea asigurare nu va asigura practic absolut nimic, ci doar ii va face pe romani sa doneze o parte din banii lor acelor grupuri financiare, care la randul lor probabil ca contribuie si ele pentru bunastarea politicienilor care au aprobat acea lege imbecila.
Stiti desigur ca asigurarea obligatorie asigura doar impotriva cutremurelor, inundatiilor si alunecarilor de teren, probleme cu care nu se confrunta de fapt cea mai mare parte a romanilor.
Cineva a scris intr-un alt articol ca de fapt acea lege se adreseaza in primul rand locuitorilor de la sate. Alta imbecilitate! De parca legea se poate face distinct in functie de tipul localitatii in care locuiesc romanii. Adica se adreseaza in primul rand celor de la sate, dar de platit platim cu totii.