"Petrom" a lansat o nouă gamă de uleiuri pentru motor

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 17 octombrie 2007

"Petrom" a lansat o nouă gamă de uleiuri pentru motor

Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din Europa de Sud - Est, a introdus, ieri, pe piaţa românească de lubrifianţi, o nouă gamă de uleiuri de motor, Petrom Motor Oil, conform unui comunicat al companiei. Sub acest brand se înscrie o gamă largă de uleiuri de înaltă calitate, de la uleiuri multigrad sau monograd, care protejează motorul maşinilor, la uleiuri hidraulice sau de transmisie care optimizează funcţionarea componentelor autovehiculelor şi echipamentelor industriale.

Tamas Mayer, membru al Directoratului Petrom, responsabil cu activitatea de marketing, afirmă că "Noua gamă de lubrifianţi Petrom Motor Oil se bazează pe o tehnologie modernă, care acoperă nevoile oricărui tip de maşină sau de echipament industrial. Acest tip de ulei asigură o bună lubrifiere a motorului, reducând considerabil uzura acestuia".

Toate tipurile de uleiuri Petrom Motor Oil sunt disponibile în acest moment în toate benzinăriile Petrom şi vor putea fi achiziţionate în curând din supermarketuri, magazine specializate şi service-uri. Noul brand Petrom Motor Oil se adresează segmentului mediu de consumatori, şoferi puternic implicaţi în viaţa maşinii.

Introducerea acestui nou sortiment de motorină constituie un obiectiv important în strategia de marketing a companiei. "Ne străduim să oferim clienţilor noştri nu numai cele mai bune produse, dar şi servicii la standarde internaţionale, iar gama Petrom Motor Oil nu face excepţie de la regula. Segmentul în care activăm este foarte dinamic, iar acest dinamism este reflectat de reţeaua de benzinării Petrom", a adăugat Tamas Mayer.

Gama de uleiuri Petrom Motor Oil acoperă toate nevoile maşinilor şi echipamentelor industriale. Astfel, pe lângă uleiurile de motor propriu-zise, Petrom oferă şi lubrifianţi pentru transmisiile manuale şi automate ale vehiculelor, dar şi uleiuri hidraulice.

Lansarea noii game va fi susţinută de o campanie de comunicare ce se declină în print, outdoor, internet şi radio.

Petrom este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Produse Petrochimice, Gaze Naturale, precum şi Comercializare. Petrom exploatează rezerve de petrol şi gaze estimate la 1 miliard barili echivalent petrol, are o capacitate maximă anuală de rafinare de 8 milioane tone şi 593 de staţii de distribuţie carburanţi în România. Compania deţine, de asemenea, o reţea internaţională de 211 benzinării, localizate în Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia. În anul 2006, cifra de afaceri a Petrom a fost de 3.709 milioane Euro, EBITDA (Venituri Înainte de Dobânzi, Taxe, Deprecieri şi Amortizări) a fost de 1.020 milioane Euro. În urma majorării capitalului social, OMV, grupul lider în industria de petrol şi gaze din Europa Centrală, deţine 51,011% din acţiunile Petrom. OMV activează în 13 ţări din Europa Centrală în domeniile de Rafinare şi Marketing şi în 19 ţări pe cinci continente în domeniul de Explorare şi Producţie, Distribuţie gaze precum şi Produse Chimice în 27 de ţări pe cinci continente. AVAS deţine 20,64% din acţiunile Petrom, Fondul Proprietatea S.A. deţine 20,11%, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare 2,026%, iar 6,214% aparţin acţionarilor minoritari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb