Petromar Intermed intenţionează să îşi dubleze cifra de afaceri în 2010, până la 8 milioane de euro

A.G.R.
Companii / 31 octombrie 2009

Societatea SC Petromar Intermed SRL, specializată în colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase, o obţinut în primul an de activitate pe piaţa românească o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, conducerea companiei estimând pentru 2010 o dublare a acestei cifre.

"" În primul an de activitate am obţinut cu doar 56 de oameni o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, o rată a profitului de 12 la sută şi o cotă de piaţă de 20 la sută. Estimez că vom reuşi cu uşurinţă să ne dublăm această cifră în 2010, mai ales că avem încă 50 de noi angajaţi, dar şi momentul prielnic, mai ales că se pune tot mai mult accent pe protecţia mediului", a declarat sâmbătă directorul general al companiei Nelu Găină, citat de Agerpres.

Acesta a precizat că în 2010 intenţionează să extindă prezenţa punctelor de lucru, de la patru la ora actuală, la şapte anul viitor, astfel încât să existe o acoperire naţională.

"Avem patru puncte de lucru în Sibiu, Bacău, Ialomiţa şi Ilfov şi vrem să ne extindem şi să deschidem puncte de lucru în Iaşi, Caraş Severin şi Copşa Mică", a precizat Găină.

Compania se ocupă nu numai de preluarea deşeurilor periculoase, dar şi de depozitarea temporară şi de neutralizarea acestor deşeuri, capacitatea de maximă de depozitare fiind la ora actuală de 350 metri cubi (400 tone) pe lună de sol contaminat.

Găină a precizat că societatea are probleme generate de lipsa de lichiditate, probleme cu care se confruntă toţi clienţii companiei "Avem 17 incidente minore de plată, adică ordine neonorate la timp, pe care le stingem la câteva zile, dar care ne crează probleme pentru că ne împiedică să facem un credit sau un contract de leasing. Cu toate acestea nu avem reclamaţii de la clienţi pentru că avem doar întârzieri de plată, nu neplăţi de servicii", a adăugat directorul general al companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aderarea României la UE a impus o clauză legată de gestionarea deşeurilor pe întreg teritoriul totusi, pentru noi gestionarea deşeurilor rămâne o „Fata Morgană“ .

    Curatenia si ordinea nu sunt probleme de instinct; acestea sunt chestiuni care tin de educatie, si ca majoritatea lucrurilor bune, trebuie sa-ti cultivi gustul pentru ele.

    Sucess ! 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb