PHILIP MORRIS ANUNŢĂ CĂ A ÎMPLINIT 4 ANI FĂRĂ INCIDENTE DE MUNCĂ, ÎN ŢARA NOASTRĂ PMI România a investit în siguranţa mediului de lucru

C.P.
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 7 aprilie 2015

Concomitent cu investiţiile în capacitatea de producţie şi cu creşterea exponenţială a volumului de producţie din 2010 şi până anul trecut, Philip Morris România a creat şi un mediu de lucru sigur pentru desfăşurarea activităţilor în toate departamentele.

Societatea anunţă că, la finele lunii martie 2015, Philip Morris România a împlinit 4 ani, respectiv 5,5 milioane de ore de muncă, fără accidente şi incidente de muncă, "ceea ce reprezintă un record important", atât la nivel naţional, cât şi la nivelul grupului Philip Morris.

În cadrul unui comunicat, PMI subliniază: "Compania întreţine o cultură solidă a sănătăţii şi a siguranţei la locul de muncă, prin implicarea tuturor celor aproape 600 de angajaţi într-o serie de programe derulate sub umbrela conceptului «Misiunea Zero Accidente", un concept global lansat în cadrul grupului".

Irina Ashukina, Director de Operaţiuni în cadrul Philip Morris România, a declarat: "Operaţiunile de producţie din România ale Philip Morris s-au făcut remarcate la nivelul întregului grup prin politicile interne de mediu, sănătate şi siguranţă la locul de muncă (EHS - Environment, Health and Safety)".

Potrivit domniei sale, în 2012, fabrica din Otopeni a primit un premiu internaţional din partea grupului, pentru performanţele şi initiativele din aceste domenii.

"Echipa EHS din România este, în prezent, recunoscută drept centru de expertiză EHS, oferă training şi sprijin şi altor companii afiliate din cadrul Philip Morris International", a conchis doamna Ashukina.

Prin implementarea la nivel local a conceptului de "Safety Culture", toţi angajaţii au fost instruiţi cu privire la sănătatea şi siguranţa la locul de muncă,

Angajaţii Philip Morris România au la dispoziţie o platformă de recunoaştere şi recompensare pentru ideile de îmbunătăţire a măsurilor de siguranţă la locul de muncă, numită OPEN Prize Mission Zero.

Anul acesta, compania continuă programele de informare a angajaţilor şi prevenire a accidentelor la locul de muncă. Compania îşi propune ca în 2015 să depăşească 6,5 milioane de ore fără accidente în fabrica din Otopeni.

Philip Morris International Inc. (PMI) este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun şi deţine şapte dintre cele 15 mărci internaţionale de top, printre care se numără şi Marlboro. Produsele PMI sunt comercializate în peste 180 de ţări. În 2013, compania deţinea o cotă de 15,7% din piaţa internaţională de ţigarete, în afara SUA, sau 28,3%, excluzând China şi SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb