Philip Morris International lansează în România un nou dispozitiv din seria IQOS ILUMA

F.D.
Companii / 3 august 2023

Philip Morris International lansează în România un nou dispozitiv din seria IQOS ILUMA

Philip Morris International (PMI) anunţă lansarea în România a unui nou dispozitiv din seria IQOS ILUMA. Noul produs, IQOS ILUMA ONE, se adaugă portofoliului de alternative fără fum al PMI pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze sau să utilizeze produse cu nicotină, arată un comuncat de presă remis Redacţiei.

"Accelerăm tranziţia către obiectivul nostru de a construi o Românie fără fum. Punem la dispoziţia celor 5 milioane de fumători adulţi români dispozitive inovatoare, create după mulţi ani de cercetare şi dezvoltare şi care au în spate cele mai performante tehnologii.", a declarat Mircea Scăunaşu, Managing Director Philip Morris România. "Peste 460 de mii de români au ales deja produsele alternative fără fum. Suntem încrezători că noul produs ne va ajuta în eforturile noastre de a-i convinge pe fumătorii adulţi să se lase definitiv de fumat."

În 30 iunie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 80 de pieţe, iar PMI estimează că aproximativ 19,4 milioane de adulţi din întreaga lume au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat, arată sursa citată.

"Gama ILUMA se extinde cu un dispozitiv nou, intuitiv "all-in-one": IQOS ILUMA ONE.

Acesta este cel mai nou dispozitiv compact al companiei, care are la bază tehnologia SMARTCORE INDUCTION SYSTEM, prezentă şi în IQOS ILUMA. Dispozitivul va fi disponibil în cinci culori şi va avea multiple opţiuni de personalizare. Cu această completare a portofoliului de produse din tutun încălzit, oferim o varietate de alternative mai bune, fără fum, pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze", a declarat Denys Strobykin, Marketing & Digital Director Philip Morris România.

IQOS ILUMA ONE are un design compact (all-in-one), nu presupune un încărcător separat pentru reîncărcarea "stiloului" şi permite până la douăzeci de utilizări la o singură încărcare completă a bateriei, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb