Piaţa imprimantelor profesionale - 20 miliarde de dolari la nivel global

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Internaţional / 6 august 2008

"Epson" inaugurează primul Centru de Soluţii Industriale din Europa

Piaţa specializată, în special în segmentul imprimării profesionale va cunoaşte, în următorii ani, o creştere de 10%. Vânzările totale la nivel global sunt estimate să crească de la nivelul de 12 miliarde de dolari în prezent, la aproximativ 20 miliarde de dolari la nivelul unui an, conform unui raport PIRA (Print Industry Research Association), arată un comunicat de presă al companiei "Epson".

Compania "Epson", lider global în produse de imagine, în colaborare cu partenerii săi, va prezenta în cadrul Centrului de Soluţii Industriale din Europa deschis recent la Meerbusch, lângă Düsseldorf, soluţii pentru diviziile de grafică profesională, retail şi automatizare a activităţii industriale.

Henning Ohlsson, director general al Epson Deutschland GmbH, declară: "Centrul de Soluţii Industriale Epson reprezintă o parte importantă a strategiei noastre pe termen mediu-lung de concentrare pe nevoile dedicate ale pieţelor specializate. Deşi Epson este percepută ca o companie producătoare de imprimante digitale şi echipamente periferice, trebuie cunoscut că acordă, în acelaşi timp, o atenţie considerabilă soluţiilor industriale. Obiectivul nostru este să creştem volumul vânzărilor în zona pieţelor verticale cu cel puţin 20% până în 2010".

Tehnologiile dezvoltate de "Epson", precum imprimarea micro-piezo, au atins un nivel superior al calităţii care permite companiei intrarea pe aceste pieţe atractive cu produse complet noi. Folosirea noilor tehnologii conduce la reduceri substanţiale ale costurilor şi la eficientizarea producţiei.

Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu o forţă de muncă alcătuită din 2,400 angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2007 au fost de 1,854 milioane de euro.

Epson Group este o reţea formată din 88,925 angajaţi în 109 de companii în toată lumea. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1,347 miliarde de yeni în anul fiscal 2007.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb