Piraeus Bank a ales V+O Communication ca partener de comunicare

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 iunie 2008

V+O Communication a devenit, de curând, agenţia de relaţii publice a Piraeus Bank România. Prin câştigarea acestui cont, V+O Communication îşi consolidează prezenţa pe segmentul comunicării financiare în România.

V+O Communication şi Piraeus Bank România au semnat, de curând, un contract de colaborare prin care compania de PR va sprijini activitatea de comunicare a băncii prin consultanţă pentru diferite proiecte şi suport în organizarea de evenimente.

"Câştigarea contului Piraeus Bank reprezintă o mare provocare pentru pentru V+O Communication România. Dispunem de o echipă de specialişti în comunicare, entuziaşti şi cu experienţă, capabili să ofere servicii de consultanţă de calitate deosebită, dar şi de o bogată expertiză la nivel internaţional în domeniul comunicării financiare pe care o vom folosi creativ în implementarea planurilor ambiţioase ale Piraeus Bank România", este de părere Loredana Vişa, General Manager, V+O Communication România.

Piraeus Bank România este una dintre cele mai dinamice bănci de pe piaţa românească, înregistrând o dezvoltare semnificativă în ultimii doi ani. Numai în 2007, banca a reuşit triplarea activelor, numărului de clienţi precum şi a volumului de credite acordate, primele trei luni ale anului 2008 confirmând continuarea acestui trend.

"Suntem încântaţi de colaborarea cu V+O Communication România. Am mare încredere că nou consolidata echipă de profesionişti a V+O ne va susţine în atingerea obiectivelor de comunicare pe care ni le-am propus. V+O Communication este un partener profesionist şi creativ care se adaptează din mers, venind cu soluţii excelente şi rezultate rapid", declară Mădălina Nistor, Press Office Manager Piraeus Bank România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb