Piraeus Bank România lansează un credit pentru firmele mici şi mijlocii

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 12 iunie 2007

Piraeus Bank România lansează un credit de maximum 80.000 lei (aproape 25.000 euro), cu scadenţa la un an, destinat firmelor mici şi mijlocii (IMM-uri) care au cifre de afaceri anuale între 30.000 şi 5 milioane euro, întreprinzătorilor autorizaţi şi liber profesioniştilor, a anunţat luni banca.

Noul produs de creditare, Piraeus Business Express, poate fi solicitat şi folosit pentru destinaţii multiple. Utilizatorii produsului beneficiază şi de alte avantaje ale creditului, precum aprobarea rapidă, acordată în decurs de o zi şi simplificarea documentaţiei necesare obţinerii sale, potrivit datelor publicate de bancă.

Noul produs are o perioadă de creditare de 12 luni, iar valoarea maximă a sumei acordate este de 80.000 lei. Suma contractată poate fi folosită într-o tranşă sau mai multe, iar valoarea totală a creditului poate fi rambursată în una sau mai multe rate, se arată în comunicatul de presă.

"Creditul Piraeus Bank Express prezintă caracteristici mixte preluate de la produsele corporate, precum cel al eligibilităţii dar şi de la produsele segmentului de retail, precum aprobarea rapidă şi formalităţile simplificate", a declarat directorul de dezvoltare al segmentului de produse pentru IMM-uri din cadrul Piraeus Bank România, Georgios Kournavos.

Grupul Piraeus este prezent, în afara Greciei, şi în Bulgaria, România, Egipt, Albania şi Serbia. Subsidiara românească a grupului, Piraeus Bank România, a fost înfiinţată în anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilată de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000. La 31 decembrie 2006, Piraeus Bank România deţinea o reţea 54 de sucursale pe întreg teritoriul ţării şi avea active de aproape 1,93 miliarde lei (569,8 milioane euro). Instituţia financiară controla 1,12% din piaţa românească, fiind a 18-a bancă din sistem, potrivit datelor băncii centrale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb