Platforma de experienţe Extasy intră pe piaţa de beneficii extrasalariale

V.G.
Companii / 29 septembrie 2022

Bogdan Buta, cofondator Extasy

Bogdan Buta, cofondator Extasy

Preţurile experienţelor pornesc de la 40 de lei/ experienţă şi pot ajunge până la 15.000 de lei

Voucherele de experienţe în platforma Extasy beneficiază de fiscalitate avantajoasă atunci când sunt oferite în pachetele de beneficii extrasalariale

Extasy, platforma cu cele mai multe experienţe pentru timp liber din România, intră pe piaţa de beneficii extrasalariale şi lansează o soluţie corporate, ce susţine creşterea retenţiei angajaţilor şi contribuie la optimizarea bugetelor de HR ale companiilor, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, în prezent, Extasy listează peste 1.100 de experienţe ce pot fi incluse în pachetele de beneficii ale angajaţilor din mediul privat şi îşi propune să adauge încă 1.000 de opţiuni.

Experienţe din platforma Extasy beneficiază de fiscalitate avantajoasă atunci când sunt acordate în pachetele de beneficii extrasalariale ale angajaţilor, la sărbători legale (Paşte, Crăciun, 1 Martie, 1 Iunie şi sărbători ale altor culte), cu suma neimpozabilă de 300 de lei/ angajat şi copii minori ai acestuia/ eveniment.

"Pachetele de beneficii extrasalariale reprezintă una dintre cele mai rapide soluţii pentru a avea angajaţi motivaţi şi performanţi şi, cu cât acestea sunt mai customizabile, axate pe nevoile fiecărui angajat, cu atât efectul lor este cel aşteptat: cresc gradul de motivaţie şi loialitatea faţă de companie şi contribuie la creşterea brandului de angajator. O ofertă ultra personalizată le arată angajaţilor că îţi pasă suficient încât să depui un efort suplimentar, iar ei nu sunt doar un număr într-un Excel. Ne aşteptăm ca în următorii 3 ani platforma Extasy să fie în top 3 instrumente utilizate pentru oferirea de beneficii extrasalariale angajaţilor din mediul privat şi principala soluţie pentru a rezolva 99% din situaţiile ce ţin de gradul de satisfacţie al angajaţilor în cadrul unei companii", spune Bogdan Buta, cofondator Extasy.

Într-o piaţă a muncii dinamică, unde angajaţii au mai multe oportunităţi ca oricând, companiile din România caută soluţii pentru a reduce rotaţia de personal şi a creşte productivitatea echipelor, oferind un mediu de lucru stabil şi plăcut. Potrivit unei analize Extasy, în urma interacţiunii cu angajatorii, top trei instrumente pe care companiile le utilizează pentru a-şi motiva şi mulţumi angajaţii sunt: oferirea de beneficii, feedback-ul constructiv, o atmosferă plăcută de lucru şi oportunităţi de creştere, programul flexibil.

Tot mai multe companii fac tranziţia către bugete pe care angajaţii le utilizează aşa cum îşi doresc, acest aspect devenind etalon în negocieri cu prospecţii.

"Extasy vine ca o completare a ofertei standard existente pe piaţa din România şi susţine eforturile angajatorilor în a-şi păstra angajaţii şi a le oferi pachete extrasalariale competitive. Cele 19 categorii permit configurarea de beneficii în funcţie de personalitatea şi gusturile angajaţilor, care pot alege experienţe ce oferă timp de calitate practicând pasiunile dorite, a încerca alte pasiuni, singuri sau în echipă, cu familia şi copiii, cu prietenii", adaugă Bogdan Buta, cofondator Extasy.

Companiile care utilizează soluţia corporate oferită de Extasy pot accesa voucherele pre-plătite de experienţe pentru a le include în pachetele de angajare, bonusarea angajaţilor, ca beneficii cu fiscalitate redusă (acordate la sărbători legale cu suma neimpozabilă de 300 de lei/ angajat şi copii minori ai acestuia/ eveniment), oferirea de premii periodice şi cadouri pentru parteneri şi alţi stakeholderi. Angajatorii pot accesa în versiunea corporate a aplicaţiei şi organizarea de team events şi teambuildings şi pot face, inclusiv, abonamente lunare pentru experienţele listate.

"Platforma le permite companiilor să vadă cu precizie ce activităţi le plac cu adevărat angajaţilor, fiind un bun instrument pentru departamentele de HR, care îşi pot construi strategiile de beneficii pornind de la date aplicate, reale, iar angajaţilor le oferă posibilitatea de a se programa la experienţe în funcţie de programul lor sau disponibilitate. Poate fi neplăcut pentru anumiţi angajaţi atunci când managerii programează o acţiune pentru echipa, iar aceştia nu o pot onora din diverse motive", declară Sveatoslav Vizitiu, cofondator Extasy.

"Am utilizat Platforma Extasy cu succes în a oferi Positive Reinforcement pentru extra mile sau rezultate anul trecut, tocmai pentru gama largă de alegeri în a recompensa oamenii performanţi din echipele departamentelor. De asemenea, pe lângă cadourile tradiţionale de Crăciun, am oferit echipei vouchere de experienţe Extasy, colegii au apreciat enorm că au avut posibilitatea să le utilizeze inclusiv acum, în vară, pentru hobby-urile preferate", spune Cristiana Gavriş, HR Manager Untold.

În topul achiziţiilor corporate se află experienţele care cresc sau întăresc coeziunea în echipe (rafting, karting, escape rooms) - echipele cu gradul ridicat de coeziune sunt şi cele mai funcţionale şi productive.

Pe locul al doilea sunt voucherele de diferite valori, oferite de companii angajaţilor, care aleg, în funcţie de preferinţe, experienţele dorite. Punctele sunt oferite lunar/trimestrial sau ca şi recompensă internă pentru performanţe/atingerea target-urilor. Este un tool eficient de a promova excelenţa, eforturile extra depuse de angajaţi, recompensa pentru performanţe.

Pe locul al treilea sunt experienţele de relaxare - SPA-ul fiind cea mai accesată categorie.

Preţurile experienţelor pornesc de la 40 de lei/ experienţă şi pot ajunge până la 15.000 de lei - pentru un zbor cu elicopterul pentru 1-3 persoane, cu vizitarea a 5-6 locaţii emblematice în Transilvania, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb