Platforma George are în prezent peste 8,5 milioane de utilizatori în ţările din CEE

G.D.
Bănci-Asigurări / 30 septembrie 2022

Platforma George are în prezent peste 8,5 milioane de utilizatori în ţările din CEE

Ieri la Tech Expert Hub by George, Maurizio Poletto, Chief Platform Officer Erste Group, Marian Ignat, Director Executiv Distribuţie Retail, BCR şi Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distribuţie, BCR au discutat despre transformarea digitală a industriei bancare, despre direcţiile de dezvoltare şi despre funcţionalităţile care urmează să fie lansate în George, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Maurizio Poletto, Chief Platform Officer Erste Group, a menţionat că platforma George are în prezent peste 8,5 milioane de utilizatori în ţările din CEE (Austria, Republică Cehă, Slovacia, Ungaria şi România), dintre care 1,6 milioane sunt utilizatori din România.

"Într-o primă fază, ne-am dorit ca prin George să oferim clienţilor noştri acces la serviciile bancare într-un mod uşor, simplu de înţeles. Am reuşit să facem asta şi acum ne dorim să le oferim clienţilor puterea de a gestiona cât mai multe dintre operaţiunile lor financiare, dar şi să aibă un control mai bun al vieţii lor financiare. Platforma George este în continuă evoluţie şi vrem să o facem cât mai accesibilă, să o automatizăm şi să o personalizăm pentru clienţi. Automatizarea şi personalizarea lui George sunt direcţiile noastre de dezvoltare pentru viitorul apropiat.

Dacă vom întreba oamenii cum putem avea grijă de finanţele lor, vor răspunde că şi-ar dori să-şi urmărească cheltuielile, să vadă care este valoarea adăugată a investiţiilor, dar în acelaşi timp vom afla că nu au toţi timp să facă asta. Acest lucru ne inspiră. Şi vrem ca în George să putem avea în viitor un tablou general, complet şi complex, personalizat în funcţie de nevoile fiecărui utilizator, cu toate cheltuielile acestuia, pentru a-l ajuta să conştientizeze modul în care îşi foloseşte banii.

George a devenit, în România, mai mult decât o aplicaţie de digital banking. Este o mişcare amplă, care dezvoltă parteneriate, merge în comunităţi diverse, susţine evenimente, îmbracă oamenii altfel, îi adună în diverse locuri noi şi interesante în care socializează, lucrează şi se bucură unii de alţii", menţionează Maurizio Poletto.

Marian Ignat, Director Executiv Distribuţie Retail, a menţionat că George a început acum 4 ani cu foarte puţini utilizatori, iar acum a ajuns la peste 1,6 milioane utilizatori în platformă.

"La aproape patru ani de la lansarea George în România, platforma este utilizată de peste 1,6 milioane de clienţi BCR. 73% din creditele de nevoi personale sunt acordate pe flux 100% digital, iar peste 98% din conturile de economii şi peste 60% din depozite sunt deschise prin George. De asemenea, 75% din totalul cardurilor de credit şi 73% din totalul produselor de tipul descoperit de cont sunt accesate din platformă" afirmă Marian Ignat.

Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distribuţie, a menţionat că Financial Health este următoarea funcţionalitate care va fi integrată în George, iar scopul principal al acesteia este de a facilita accesul educaţie financiară personalizată. Clienţii vor putea avea o perspectivă de ansamblu asupra cheltuielilor lor şi îşi vor putea analiza comportamentul tranzacţional.

"Am adăugat aproape 300 de funcţionalităţi în George, de la lansare şi până în prezent. Acum, prin George se pot accesa 14 produse de daily banking. Această dezvoltare continuă ţine de strategia noastră omnichannel, prin care ne dorim să creăm o experienţă relevantă, simplă, pentru clienţi, indiferent dacă sunt clienţi digitali sau tradiţionali. Ne dorim ca toate produsele şi serviciile disponibile în sucursală să fie prezente şi în aplicaţie. Încheiem parteneriate pentru a putea face în viitor cât mai multe tranzacţii direct din George şi pentru că funcţionalitatea de plăţi recurente să fie disponibilă pentru cât mai mulţi furnizori", mai menţionează în comunicat Petruţ Lixandru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb