PLOIEŞTI: Millennium Bank, 15 milioane lei pentru un distribuitor de materiale de construcţii

V.B.
Companii #Construcţii / 31 martie 2014

Millennium Bank, 15 milioane lei pentru un distribuitor de materiale de construcţii

Millennium Bank a acordat o finanţare de 15 milioane de lei distribuitorului de materiale de construcţii şi de amenajări Artsani Com din Ploieşti, sub forma unui credit de capital de lucru pentru dezvoltarea afacerii, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Compania Artsani Com a fost înfiinţată în 2002 ca o afacere locală de şi deţine un magazin de 10 mii de metri pătraţi situat în Ploieşti, care comercializează en gros şi en detail materiale de construcţii şi de amenajări interioare şi exterioare. La finalul anului trecut, compania a ajuns la peste 300 de angajaţi, o cifră de afaceri de 28 milioane euro şi un profit de 0,6 milioane euro. Cu un singur magazin, Artsani Com deţine aproximativ 30% din vânzările de materiale de construcţii din judeţul Prahova, conform propriilor estimări.

Portofoliul Millennium Bank de produse de finanţare pentru companii include credite pentru capital de lucru reutilizabil şi la termen, credite pentru investiţii, descoperit de cont, scrisori de garanţie şi acreditive, precum şi factoring. Banca acordă şi finanţări co-garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) şi de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM).

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Capitală şi în alte opt oraşe din ţară.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia - atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2013, active totale în valoare de peste 82 miliarde euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.500 de unităţi şi aproximativ 19.000 de angajaţi.

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb