Plus Autotrade inaugurează un nou showroom auto în Oradea

F.D.
Companii / 21 iunie

Plus Autotrade inaugurează un nou showroom auto în Oradea

Plus Autotrade, distribuitor de autovehicule premium şi de lux de pe piaţa locală, a inaugurat un nou showroom auto, în Oradea, judeţul Bihor, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Având o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, showroom-ul reprezintă o investiţie de 50.000 de euro şi se află într-o zonă aflată în plină dezvoltare, oferind clienţilor acces facil şi o parcare generoasă.

Showroom-ul din Oradea este al nouălea din reţeaua Plus Autotrade la nivel naţional, completând lista locaţiilor din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Constanţa, Alexandria, Sibiu şi Iaşi. Compania îşi continuă astfel expansiunea şi consolidarea poziţiei pe piaţa auto din România, oferind clienţilor săi produse şi servicii de încredere.

Noul showroom Plus Autotrade din Oradea expune o gamă variată de modele de maşini, printre care: Aston Martin DBX, Porsche Cayenne Turbo S, Porsche 911 Cabrio, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, BMW XM, şi multe altele.

"Noul nostru showroom este conceput pentru a oferi locuitorilor din Oradea acces la o gamă variată de autovehicule premium, într-un mediu primitor. Această deschidere marchează un pas important în extinderea prezenţei noastre în toate marile oraşe din România şi reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate superioară şi o experienţă de achiziţie auto de excepţie", spune Răzvan Moldovan, General Manager al Plus Autotrade.

Clienţii showroomului din Oradea vor beneficia de asistenţă specializată, consultanţă şi suport din partea echipei de vânzări, precum şi de servicii de intermediere financiară şi de asigurări, încheiere de extragaranţii, trade-in şi buy-back. Ei pot opta să achiziţioneze maşini din stocul propriu, disponibile cu livrare imediată, sau pot alege o maşină care poate fi adusă pe comandă în maximum 10 zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb