PMP Constanţa "se delimitează" de afirmaţiile Elenei Udrea referitoare la Radu Mazăre

Elena Deacu
Politică / 8 iulie 2015

PMP Constanţa "se delimitează în totalitate" de declaraţiile fostului preşedinte al partidului Elena Udrea prin care aceasta constată că se simte lipsa primarului Radu Mazăre, pentru că staţiunea Mamaia arată mai rău decât anul trecut, se arată într-un comunicat de presă.

Filiala din Constanţa a PMP consideră că declaraţiile lui Udrea "au fost făcute în calitate de turistă" şi, în acelaşi timp, susţine că "gruparea Mazăre-Constantinescu este cea care a făcut cel mai mare rău constănţenilor", potrivit comunicatului semnat de vicepreşedintele organizaţiei Claudiu Palaz.

"Declaraţiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost făcute în calitate de turistă şi nu reprezintă punctul de vedere al constănţenilor. Partidul Mişcarea Populară Constanţa se delimitează în totalitate de declaraţiile acesteia", se arată în comunicatul PMP Constanţa.

Fostul preşedinte PMP, Elena Udrea, a afirmat, marţi, că se simte lipsa lui fostului edil al Constanţei, Radu Mazăre, deoarece staţiunea Mamaia arată mai rău ca anul trecut.

"Din păcate, constat că staţiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Şi o spun eu, care nu am fost niciodată fan Radu Mazăre, dar se vede că Constanţa nu mai are primar. Cu toate acestea, sper ca cei care vin pe litoral să se simtă bine. La fel, constat că lucrările începute împreună cu Consiliul Judeţean, în mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănţenii şi turiştii care vin pe litoral", a afirmat Elena Udrea în faţa sediului Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului.

În perioada octombrie 2009 - aprilie 2012, Claudiu-Iorga Palaz, în prezent vicepreşedinte al PMP Constanţa, a fost prefect al judeţului Constanţei din partea Partidului Democrat Liberal. Acesta a demisionat din funcţia de prefect, în 2012, pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, din partea UNPR, însă a pierdut lupta electorală cu pesedistului Nicuşor Constantinescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb