PNL susţine o soluţie imediată la problema cartierului Greenfield

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 4 septembrie 2017

PNL susţine o soluţie imediată la problema celor 4.000 de locuitori ai cartierului Greenfield, respectiv declararea drumului Vadul Moldovei cale de acces de interes local, afirmă preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi care acuză PSD că sacrifică pădurile, iar USR că sacrifică oamenii.

Buşoi susţine, într-un comunicat, că dezbaterea din ultimele 6 luni despre o soluţie administrativă simplă pentru oameni care locuiesc în cartierul Greenfield şi care plătesc impozite şi taxe în sectorul 1 arată că "nu există nicio diferenţă între populismul de tip vechi al PSD şi populismul de tip nou, al USR".

În opinia liderului PNL Bucureşti, ambele abordări pretind că servesc cetăţeanul, dar, în realitate, servesc un interes politic, "manipulează utilizând interpretări trunchiate şi pun categorii de public una împotriva alteia", în cazul de faţă fiind vorba despre punerea locuitorilor din Greenfield împotriva restului locuitorilor din Sectorul 1.

"Dacă scopul demagogiei pesediste este bine cunoscut după 27 de ani de politică, în cazul nou, al USR, scopul este de a stoarce voturi şi de a obţine vizibilitate, utilizând aceleaşi tehnici de propagandă: de la prezentarea trunchiată a adevărului, la pozarea în victimă. Ce face USR este doar demagogie: negociază susţinerea pentru rezolvarea problemei Greenfield-Sector1 aprobarea a 4 amendamente marca USR, care amendamente, după ce sunt aprobate - exact cum a dorit USR, se opune propriilor amendamente, strigând ca din gură de şarpe că «apară cetăţenii»", susţine Cristian Buşoi.

El spune că nimeni nu se atinge de pădurea Băneasa şi întreabă cine răspunde pentru blocarea accesului salvării sau pompierilor în cartierul Greenfield, în cazul unei urgenţe.

"În blocajul politico-administrativ, pe care şi USR îl alimentează de luni întregi, victimele nu sunt doar locuitorii din Greenfield, care aşteaptă o dezlegare simplă la o problemă de infrastructură locală; victime sunt toţi cetăţenii sectorului 1 care pierd ore în traficul de coşmar de pe la intrarea din Băneasa spre Centura Bucureştiului şi care sunt nevoiţi să suporte poluarea infernală produsă de mii de maşini, bară la bară, zilnic, între 7am şi 11am, pe 2-3 km - Aleea Teisani - Centură", subliniază Buşoi.

În 2016, IMPACT Developer & Contractor a anunţat că va extinde cartierul rezidenţial Greenfield, urmând să investească 44 milioane euro în blocuri, infrastructură şi utilităţile aferente.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb