Ponta: PRO România va monitoriza din umbră activitatea Executivului

E.A.
Politică / 6 noiembrie 2018

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

PRO România va monitoriza activitatea actualului executiv printr-un guvern din umbră, din care vor face parte 18 responsabili pe domenii de activitate, care va veni cu critici bazate pe elemente concrete, dar şi cu proiecte alternative, a declarat preşedintele formaţiunii, Victor Ponta.

"După congresul din 21 octombrie al PRO România, astăzi avem prima întrunire a Delegaţiei Naţionale, însemnând toţi reprezentanţii noştri în teritoriu şi coordonatorii de departamente, în aşa fel încât să începem munca în mod serios. Şi, să facem ceea ce, din păcate, nu mai face alt partid în acest moment în România, nici PSD la guvernare, nici PNL în Opoziţie, şi anume să organizăm o muncă a departamentelor, a domeniilor de activitate, să numim responsabili şi avem o listă de 18 coordonatori ai domeniilor care sunt şi vicepreşedinţi ai PRO România. E ca un fel de guvern din umbră care are obligaţia să monitorizeze ceea de fac miniştri actuali sau ceea ce nu fac. Să vină cu critici bazate pe elemente concrete şi cu proiecte alternative", a afirmat Victor Ponta astăzi într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PRO România a explicat că mulţi dintre cei care urmează să coordoneze cele 18 domenii de activitate sunt foşti miniştri în Guvernul pe care l-a condus, iar alţii au lucrat sau lucrează în Parlament în comisiile de specialitate.

"Este un tip de expertiză şi de proiecte de care e foarte mare nevoie. Altfel, toată ziua o să stăm să vorbim despre valize, despre excluderi, despre scandaluri, stat paralel, protocoale şi, de fapt, problema principală a României este lipsa de proiecte guvernare, lipsa de atenţie pentru ceea ce înseamnă într-adevăr partea importantă, sănătate, educaţie, agricultură, locuri de muncă, dezvoltare economică, infrastructură. Şi, în şedinţa de azi acesta este principalul obiectiv, de a-i alege, a-i desemna şi a-i responsabiliza, practic, pe cei care sunt şefi coordonatori de domenii", a menţionat Ponta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb