Popeyes România a deschis cel de-al şaselea restaurant în Centrul Comercial Orhideea

V.G.
Companii / 15 decembrie 2022

Popeyes România a deschis cel de-al şaselea restaurant în Centrul Comercial Orhideea

Popeyes România încheie anul cu o veste bună pentru toţi fanii puiului prăjit cu gust original din Louisiana: astăzi s-a deschis restaurantul cu numărul şase, în Centrul Comercial Orhideea din Bucureşti, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, noul restaurant va deservi binecunoscuta zonă Regie, împrejurimile rezidenţiale si business area, oferind acces facil în zona de food court precum şi posibilitatea de a comanda prin aplicaţia mobilă Popeyes sau delivery.

După succesul lansării a cinci restaurante pe piaţa din ţară, Popeyes România a deschis cel mai nou restaurant, aceasta fiind ultima inaugurare din anul 2022, conform planurilor de extindere. Oaspeţii pot servi acum celebrul pui din Louisiana, The Chicken Sanwich, cartofii prăjiţi Cajun sau American Biscuit chiar în centrul comunităţii lor, unde Popeyes era atât de aşteptat.

"Restaurantul Popeyes Orhideea este pregătit să servească puiul nostru faimos din Louisiana şi să ofere oaspeţilor o experienţă completă, aşa cum i-am obişnuit deja cu ocazia tuturor deschiderilor de anul acesta. Primul nostru an în România a fost unul plin de energie pozitivă venită din partea tuturor celor care s-au bucurat de noua experienţă Popeyes şi din partea echipei noastre devenită între timp mai numeroasă şi mai puternică. Încheiem 2022 cu şase deschideri de succes, cu noi colegi, cu fani Popeyes care ne susţin cu entuziasm şi cu multe planuri pentru anii ce urmează. Suntem pregătiţi să continuăm să aducem spiritului Popeyes în noi comunităţi şi să servim produsele noastre emblematice cât mai multor oaspeţi", a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.

Pentru a aduce Popeyes mai aproape de comunităţile din Bucureşti au fost deschise mai multe restaurante într-o perioadă scurtă de timp: în Parklake Shopping Center, AFI Cotroceni şi Centrul Comercial Drumul Taberelor. Brandul a lansat şi primul Drive-Thru, în Lemon Retail Park, oferind astfel mai multă accesibilitate şi confort.

Fiecare nouă deschidere a fost un motiv de bucurie pentru fanii puiului cu arome de Louisiana; Popeyes şi-a întâmpinat oaspeţii cu concerte, invitaţi speciali, multe surprize dar şi cu un meniu deosebit, care conţine nu doar produse cu un gust unic, dar şi spiritul Joie de Vivre, care îi indeamnă să transforme fiecare moment simplu al vieţii într-o ocazie numai bună pentru a sărbători alături de familie şi prieteni, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb