Porsche Asigurări raportează o creştere de 124% după primul semestru al anului

E.D.
Bănci-Asigurări / 11 august 2014

Porsche Asigurări anunţă o creştere de 124% a numărului de poliţe încheiate în primele şase luni ale acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, informează un comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit acestuia, valoarea totală a primelor subscrise între 1 ianuarie 2014 şi 30 iunie 2014 depăşeşte 5,5 milioane de euro, iar rezultatele pozitive au fost impulsionate de dinamizarea pieţei auto în primul semestru.

Porsche Asigurări face parte din Porsche Finance Group şi oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate cash, ori în leasing sau credit prin companiile grupului.

La 30 iunie 2014 Porsche Asigurări avea în portofoliu un total de 12.047 poliţe, dintre care aproximativ 2.300 au fost încheiate în primul semestru al acestui an.

Poliţa CASCO oferită de Porsche Asigurări este valabilă în întreaga Europă, fără ca titularul să fie nevoit să plătească prime suplimentare atunci când călătoreşte în alte ţări şi indiferent de compania care oferă asigurarea RCA. De asemenea, suma maximă asigurată este de 150.000 de euro, pentru care Porsche Asigurări oferă produsul standard. Compania pune la dispoziţia clienţilor asistenţă rutieră non-stop, iar contravaloarea reparaţiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment este decontată direct către service-urile auto ale Grupului Porsche, economisind astfel timp atât pentru clienţi, cât şi pentru dealeri.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea şi asigurarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească şi oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare şi asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto şi este parte a Volkswagen Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb