Porsche Finance Group reconfigurează produsul de leasing operaţional pentru susţinerea IMM-urilor

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 11 septembrie 2009

Porsche Finance Group reconfigurează produsul de leasing operaţional pentru susţinerea IMM-urilor

Porsche Finance Group reconfigurează produsul de leasing operaţional oferit prin Porsche Mobility, în vederea susţinerii întreprinderilor mici şi mijlocii care doresc să-şi dezvolte afacerea, se arată într-un comunicat al companiei.

Noul leasing operaţional este adaptat la actualele condiţii ale pieţei şi reprezintă o soluţie viabilă pentru clienţii care îşi schimbă periodic maşinile şi pentru companiile care deţin flote de maşini şi conştientizează avantajele utilităţii, comparativ cu proprietatea.

Prin intermediul produsului, managerii au oportunitatea de a îmbunătăţi capacitatea de finanţare a activităţilor de bază ale companiei, dis­punând astfel de mai multe lichidităţi. Clientul deţine controlul, cunoaşte costurile exacte ale flotei de maşini şi, cel mai important, plăteşte numai pentru ceea ce utilizează - o rată lunară mai mică, cu flexibilitate crescută şi posibilitatea de a redimensiona şi restructura produsul în funcţie de necesităţile sale.

Potrivit sursei citate, rata este stabilită în func­ţie de numărul de km/an estimaţi, de perioada de utilizare şi de modelul autoturismului şi include asigurarea CASCO. De asemenea, valoarea TVA aferentă este sută la sută deductibilă, ceea ce le oferă clienţilor un control deplin al costurilor şi îi scuteşte de viitoare surprize.

"Ştim că IMM-urile trec printr-o perioadă dificilă, astfel încât dorim să le sprijinim prin reconfigurarea produsului nostru de leasing operaţional, transformându-l în cea mai viabilă soluţie şi oferindu-le astfel companiilor şansa de a se concentra pe activitatea lor, cu costuri administrative minime", a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

În ultimii doi ani, segmentul de leasing operaţional a avut o creştere în România de la sub unu la sută la peste trei la sută din piaţa financiară.

La nivelul Porsche Mobility, compania a încheiat 1.178 noi contracte de leasing operaţional în primele şase luni ale lui 2009, de trei ori mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea contractelor s-a cifrat la 24 milioane euro, de aproape cinci ori mai mult decât valoarea contractelor de leasing operaţional încheiate până la sfârşitul lunii iunie 2008.

Porsche Mobility, parte a Porsche Finance Group, oferă servicii financiare integrate exclusiv pentru mărcile grupului Porsche în România, printr-o reţea naţională care cuprinde 89 de dealeri.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley şi Porsche. Grupul este prezent pe piaţa românească din anul 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Bank, singura bancă din România specializată în credite auto, a finanţat, până la sfârşitul lunii mai, un număr total de 965 de maşini, în creştere cu 83 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Volumul finanţat corespunzător acestor contracte este de 9,4 milioane de euro, spre deosebire de trei milioane de euro, volumul finanţat în primele cinci luni ale lui 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb