PREFECTUL CAPITALEI: "Nu închidem terasele din Bucureşti"

J.P.
Miscellanea / 25 martie 2021

"Nu închidem terasele din Bucureşti"

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a declarat că, mâine dimineaţă va avea loc şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă care va decide aplicarea noilor restricţii aprobate de Guvern, ţinând cont de faptul că rata de incidenţă a ajuns la 6,50 la mia de locuitori.

"Cu privire la mall-uri vom lua măsuri ca să evităm aglomeraţia, adică un număr prea mare de persoane în acelaşi timp în zonele respective. Fiecare persoană trebuie să aibă o capacitate de 7 metri pătraţi în mall, conform ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei. Pentru mijloacele de transport în comun, publicul trebuie să poarte mască de protecţie şi să păstreze distanţa fizică, iar STB a propus deja un set de măsuri pentru creşterea numărului de mijloace de transport în anumite intervale orare, în care fluxul de călători este mai mare", a spus prefectul Capitalei.

Referitor la activitatea din HoReCa, Alin Stoica a declarat că terasele din Bucureşti nu vor fi închise.

"Nu închidem terasele din Bucureşti. Cele care funcţionează legal şi respectă măsurile, vor funcţiona în continuare, iar agenţilor economici care nu respectă măsurile le va fi suspendată activitatea. Am avut o întâlnire cu reprezentanţii HoReCa, iar aceştia şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la agenţii economici care nu respectă măsurile şi au solicitat ca activitatea acestora să fie suspendată", a spus prefectul Alin Stoica.

El a menţionat că suspendare activităţii cluburilor şi teraselor va avea loc după două abateri, dar a precizat că deja sunt agenţi economici care au 20 de abateri şi în cazul lor sancţiunea suspendării activităţii poate fi aplicată imediat. Suspendarea activităţii poate fi aplicată pentru un termen maxim de şase luni.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb