Presa: Membrii USR Sector 3 - protest la Parchetul General

T.B.
Politică / 22 martie

Presa: Membrii USR Sector 3 - protest la Parchetul General

Membrii USR Sector 3 au organizat, vineri, un protest la Parchetul General, după ce primarul Sectorului, Robert Negoiţă, a depus o plângere împotriva primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de USR, au fost afişate pancarte cu următoarele mesaje: 'Famiglia Negoiţă = stăpânii sectorului 3', "O persoană în comă din cauza unui şantier neautorizat", "Hala Laminor = 'petreceri gratis' de 150 de milioane de euro", relatează sursa.

"Robert Negoiţă a venit la Parchetul General doar pentru a crea o diversiune, în contextul dezvăluirilor apărute recent în presă pe tema ilegalităţilor legate de proiectele imobiliare din Sectorul 3, în care este implicat direct", se susţine în comunicat, notează agerpres.

Conform USR, primarul Negoiţă ar fi trebuit să depună o plângere penală împotriva city managerului Sectorului 3, "din cauza ilegalităţilor făcute de acesta", nu împotriva primarului general al Capitalei, informează sursa indicată.

Potrivit agerpres, "Eram sigur că primarul Robert Negoiţă a venit astăzi la Parchetul General ca să-l denunţe pe city managerul Sectorului 3, căruia i-a încredinţat semnătura şi mare parte din bugetul Sectorului 3. Am aflat din reportajul Recorder către cine dirijează banii din bugetul Sectorului 3 acest city manager. Proiectele de care vorbeşte Robert Negoiţă sunt de fapt cele ale familiei Negoiţă în Sectorul 3. Primarul Negoiţă are zeci de mii de apartamente în Sectorul 3 şi în Bucureşti. Complexul HILS pe care acum îl face în spatele Halei Laminor, hală plătită din banii noştri cu 150 de milioane de euro. Familia Negoiţă a cumpărat terenuri chiar lângă hala Laminor, cărora evident le-a crescut automat preţul. Avem şi Palladium Residence, există şi şantiere pe care le are pe numele mamei sau al tatălui său, şantiere ilegale 100%" a declarat Lucian Judele, preşedintele USR Sector 3 şi candidatul USR la Primăria acestui sector.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Waw,pentru astia au înghețat de frig atâția p.... timp de 3 ani

    hoti si mincinosi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb