Presă: Nicolae Ciucă afirmă că PNL va avea candidat la prezidenţiale

R.S.
Politică / 9 aprilie

Presă: Nicolae Ciucă afirmă că PNL va avea candidat la prezidenţiale

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat astăzi, la Buzău, că liberalii vor avea un candidat care va fi propus pentru alegerile prezidenţiale, precizând că nu a purtat discuţii cu PSD în legătură cu posibilitatea de a avea un candidat comun, potrivit Agerpres.

La finalul evenimentului prilejuit de lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile locale în judeţul Buzău, preşedintele PNL a declarat, după ce a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că va exista un candidat, fără să indice un nume. Totodată, liderul liberalilor a subliniat că nu a purtat discuţii cu PSD referitor la propunerea unui candidat comun, conform sursei citate.

"PNL va avea candidat la prezidenţiale. Avem o colaborare foarte bună cu PSD la guvernare...", a declarat Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului.

În cadrul conferinţei prilejuite de lansarea candidaţilor, preşedintele PNL a transmis membrilor filialei PNL Buzău să menţină permanent contactul cu electoratul astfel încât cetăţenii să îşi redobândească încrederea în clasa politică, informează sursa precizată.

"Am solicitat să avem acea simţire a realităţii, avem nevoie de simţul realităţii pentru că până la urmă datoria noastră este să facem politică pentru oameni. Nu putem să facem politică pentru oameni dacă nu avem şi nu menţinem permanent contactul cu realitatea, nu avem dialog cu cetăţenii, nu facem în aşa fel încât să redobândim încrederea politică în ceea ce înseamnă decidenţii politici în ţara noastră", a transmis Nicolae Ciucă, relatează Agerpres.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la evenimentul de prezentare a candidaţilor PNL Buzău alături de secretarul general al partidului, Lucian Bode, senatorul Vlad Pufu şi europarlamentarul Rareş Bogdan, mai transmite Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mi-am făcut programare la chirurgie să-mi amputez mâna cu care l-am votat pe Iohannis. Dacă PNL va avea candidat la prezidențiale probabil va face 2% . Dacă PNL va candida singur la parlamentare nu va face pragul . Târtanul Ciucă se vrea președinte? Măi plagiatorilor ,arionets lui Iohannis, stai in banca ta. Romanii cu opțiuni liberale votează Alianța dreptei Unite.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb