Preşedintele ADAA: "Gala Excelenţa în Business este un moment important pentru a celebra, învăţa şi inspira"

F.D.
Comunicate de presă / 19 octombrie 2023

Preşedintele ADAA: "Gala Excelenţa în Business este un moment important pentru a celebra, învăţa şi inspira"

Gala Excelenţa în Business, organizată de Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA , sub patronajul Ministerului Economiei Antreprenoriatului şi Turismului, având ca partener oficial Academia de Studii Economice Bucureşti şi partener media oficial Antena 3 CNN, constituie un prilej de a promova modele de companii de succes, oameni şi proiecte care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a economiei româneşti.

"Gala Excelenţei în Business care va avea loc în data de 24 octombrie, la ASE Bucureşti, Aula Magna, reprezintă nu doar un eveniment festiv, ci şi un moment important pentru a celebra, învăţa şi inspira. Companiile de succes ne arată că reuşita în afaceri merge mână în mână cu etica şi responsabilitatea socială şi că, prin angajament şi viziune putem schimba lumea într-un mod pozitiv. Antreprenorii, reprezentanţii companiilor de elită nu sunt doar motorul economiei, ci şi sursa de inovaţie şi progres. Aceştia reprezintă exemple de management eficient, de viziune şi de angajament faţă de obiectivele lor şi comunitate în ansamblu. De aceea, este crucial să recunoaştem şi să promovăm aceste modele de companii de succes care au făcut performanţă într-un context dinamic şi de multe ori impredictibil şi dificil", a declarat Andreea NEGRU, Preşedinte fondator ADAA.

Unul dintre aspectele cheie ale Galei Excelenţei în Business este faptul că oferă oportunitatea de a afla, prin vocea invitaţilor din deschiderea oficială, care sunt tendinţele economice de dezvoltare viitoare. În plus, Gala serveşte ca o sursă de inspiraţie pentru tinerii antreprenori şi pentru toţi cei care îşi doresc să îşi dezvolte propriul business.

Preşedinta ADAA concluzionează : "Companiile premiate ne arată că visurile pot deveni realitate, că perseverenţa şi efortul pot duce la succes şi că, cu angajament şi viziune, putem aduce schimbări semnificative în lumea afacerilor şi, implicit, în societate. Pe lângă aceste aspecte, Gala Excelenţei în Business joacă un rol crucial în promovarea unui mediu de afaceri sănătos şi responsabil. Companiile premiate nu sunt doar de succes din punct de vedere financiar, ci şi cele care pun un accent deosebit pe etica afacerilor, pe dezvoltarea durabilă şi pe relaţiile cu angajaţii şi comunitatea locală. Prin recunoaşterea şi promovarea acestor valori, ne ajutăm societatea să evolueze spre un model mai responsabil şi mai sustenabil".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb