Preşedintele CCIB a participat la Masa Rotundă "Kazahstan: Calea reformelor progresive. Un nou Capitol al Cooperării România-Kazahstan"

S.B.
Companii / 20 mai

Preşedintele CCIB a participat la Masa Rotundă "Kazahstan: Calea reformelor progresive. Un nou Capitol al Cooperării România-Kazahstan"

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Iuliu Stocklosa, a participat în data de 15 mai la o Masă Rotundă organizată de MEPEI (The Middle East Political and Economic Institute) şi EuroDefense România în parteneriat cu Ambasada Republicii Kazahstan în România.

Evenimentul moderat de preşedintele MEPEI, Flavius Caba-Maria, s-a bucurat de participarea E.S. Ali Yerlik, Ambasadorul Republicii Kazahstan în ţara noastră, precum şi de personalităţi ale societăţii româneşti, reprezentanţi ai mediului academic, cercetători, analişti, diplomaţi de carieră, membrii ai cercurilor de afaceri şi mass-media.

Mulţumind organizatorilor pentru invitaţia de a fi prezenţi la un eveniment cu participare selectă, preşedintele Iuliu Stocklosa a făcut referinţă la locul Kazahstanului între partenerii comerciali şi economici ai ţării noastre, potenţialul economic al celor două economii, insuficient folosit în cadrul relaţiilor bilaterale, dorinţa CCIB de a promova în rândul membrilor săi şi în general al mediului de afaceri bucureştean oportunităţile existente si cele diseminate prin intermediul Secţiilor economice ale ambasadelor celor două ţări din capitalele acestora, inclusiv pe baza Acordurilor dintre Camera din Bucureşti şi structurile similare din Astana şi Almaty.

"În opinia mea România poate fi mai prezentă pe piaţa R. Kazahstan cu produse şi servicii, din industriile de petrol şi gaze, dar şi din alte alte sectoare ale economiei, rolul nostru al camerelor de comerţ fiind de a promova exportul şi în acest mod de a reduce debalanţa comercială nefavorabilă ţării noastre urmare importurilor de hidrocarburi din această ţară" a subliniat Iuliu Stocklosa în alocuţiunea sa la eveniment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb