Preşedintele CCIR a participat la inaugurarea noilor terminale din Portul Constanţa


Comunicate de presă / 16 mai

Preşedintele CCIR a participat la inaugurarea noilor terminale din Portul Constanţa

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a participat, în data de 15 mai a.c., la inaugurarea terminalelor RO-RO, cele mai importante terminale de la Marea Neagră, construite de către compania emirateză Dubai Port World (DP World), conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, evenimentul a marcat 20 de ani de investiţii în România a acestei companii, timp în care au fost dezvoltate mai multe proiecte în domeniul logisticii şi al conectivităţii.

"CCIR are o relaţie mai veche cu DP World, relaţie care a făcut posibilă demararea mai multor proiecte de anvergură în Portul Constanţa, începând cu anul 2004. Ne bucură foarte mult faptul că există o continuitate în investiţiile făcute în acest punct strategic al României, Portul Constanţa fiind la ora actuală poate singurul port funcţional de la Marea Neagră. În luna februarie a acestui an am avut o întâlnire cu dl Mohammed al Muallem, vicepreşedintele executiv al DP World, prilej cu care am reuşit să stabilim etapele referitoare la extinderea operaţiunilor şi investiţiilor acestei companii în România. Acest lucru devine foarte important pentru România datorită faptului că dinamizarea operaţiunilor în noul terminal a reuşit să atragă interesul şi altor operatori importanţi din domeniul transportului naval şi al logisticii", a declarat preşedintele CCIR, dl Mihai Daraban.

Evenimentul a beneficiat de prezenţa prim-ministrului Guvernului României, dl Marcel Ciolacu, a ministrului transporturilor şi infrastructurii, dl Sorin Grindeanu, precum şi de prezenţa directorului general şi preşedintele DP World, Sultan Ahmed bin Sulayem, si a preşedintelui DP World România, dl Cosmin Cârstea.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb