Conform datelor Ministerului Agriculturii, în săptămîna 05 ianuarie - 11 ianuarie 2004, pre-ţurile minime şi maxime ale prin-cipalelor produse agricole şi alimentare din tîrguri şi oboare variază foarte mult, chiar şi de aproape trei ori. De exemplu, pentru carnea de porc în carcasă, s-au înregistrat preţuri cu-prinse între 45.000 lei şi 125.000 lei, cele mai mari sume fiind practicate în judeţele Covasna (125.000 lei), Ialomiţa (125.000 lei), Giurgiu (102.000 lei), Timiş (120.000 lei) şi Suceava (110.000 lei). La polul opus, cele mai mici preţuri s-au înregistrat în judeţele Hunedoara (45.000 lei), Alba (45.000 lei), Sibiu (45.000) lei, Bacău (50.000 lei), şi Bihor (50.000). Pentru carnea de vită în carcasă, preţul minim practicat în tîrguri şi oboare a fost cuprins între 40.000 lei (judeţul Bistriţa Năsăud) şi 130.000 lei (judeţul Ialomiţa). Alte judeţe cu preţuri relativ scăzute sînt Argeş, Bacău, Braşov, Călăraşi şi Ilfov, în toate fiind anunţat pre-ţul cel mai mic de 45.000 lei. Referitor la carnea de pasăre pre-ţurile s-au situat în săptămîna menţionată între 32.000 lei şi 100.000 lei. Cele mai mici valori au fost în judeţele Sibiu, Argeş, Bistriţa Năsăud, Braşov. Cel mai mare preţ a fost practicat în judeţul Ialomiţa (100.000 lei).Un litru de lapte a fost vîndut cu preţuri cuprinse între 10.000 lei şi 20.000 lei, cele mai mici preţuri fiind stabilite în judeţele Argeş, Bihor, Botoşani, Buzău, Iaşi, Mureş, Neamţ - iar cele mai mari cote au fost atinse în judeţele Constanţa şi Sălaj. Un kilogram de telemea a fost vîndut cu preţuri cuprinse între 50.000 lei (Argeş, Dîmboviţa, Suceava şi Vaslui) şi 120.000 lei (în judeţul Sălaj).
Preţul unui litru de ulei a fost cuprins între 25.000 lei în judeţul Dolj şi 45.000 lei în judeţele Cluj şi Covasna.