Primăria Sector 1 construieşte un Complex Educaţional în cartierul Greenfield

A.D.
Comunicate de presă / 14 octombrie

Sursa foto: Primaria Sector 1

Sursa foto: Primaria Sector 1

Primăria Sectorului 1 anunţă că lucrează în ritm alert la construirea complexului educaţional complet din cartierul Greenfield, care va fi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru un act educaţional la cele mai înalte standarde, se transmite într-un comunicat la redacţie.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a vizitat săptămâna trecută şantierul pe care se ridică prima grădiniţă şi prima şcoală publică din acest cartier, pentru a vedea personal dacă sunt respectate termenele de execuţie şi normele de calitate la această investiţie esenţială pentru comunitatea din zonă.

În acest moment sunt ridicaţi stâlpii de la sala de sport şi de la şcoală. "M-a întrebat de curând cineva ce am construit eu şi n-au reuşit alţii înaintea mea vreme de 30 ani. Şi i-am dat un singur exemplu factual şi pe termen lung: Am construit noi şcoli. Am făcut recent o vizită pe şantierul Complexului Educaţional din cartierul Greenfield. Construim aici o şcoală, o sala de sport şi o grădiniţă. Vorbim despre primele unităţi de învăţământ de stat din această zonă.

Lucrările sunt în grafic, am terminat realizarea fundaţiilor, iar în acest moment ridicăm stâlpii de la sala de sport şi de la şcoală. Aşa cum am promis, monitorizez personal derularea acestei investiţii pentru a mă asigura că sunt respectate termenele de execuţie şi normele de calitate pe care le-am impus", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Administraţia locală a Sectorului 1 construieşte în cartierul Greenfield o şcoală, o grădiniţă, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spaţii verzi, spaţii de joacă, precum şi locuri de parcare. Suprafaţa construită desfăşurată totală a viitorului centru educaţional va fi de 7.558 mp din care suprafaţa utilă totală va fi de 6.756,31 mp.

Clădirea grădiniţei va avea un regim de înălţime de P+1, o suprafaţă construită desfăşurată de 2.548,47 mp, din care o suprafaţă utilă totală de 2.297,24 mp. Viitoarea grădiniţă a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr total de 150 de preşcolari.

Şcoala va avea un regim de înălţime de P+2E+Eth, o suprafaţă construită desfăşurată de 5.009,53mp, din care o suprafaţă utilă de 4.459,07 mp. Aceasta va avea două corpuri. Corpul 1 va fi destinat activităţilor curente de învăţământ: săli de clasă, laboratoare şi spaţii administrative, iar în Corpul 2 vor funcţiona o sală de sport, o bibliotecă şi ateliere de arte/muzică. Viitoarea şcoală va avea 13 săli de clasă, unde îşi vor desfăşura cursurile 390 de elevi, precum şi 10 cabinete şi laboratoare, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2933
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9421
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.9505

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb