Primarul din Tătuleşti (Olt) a murit împuşcat la o partidă de vânătoare

S.A.
Miscellanea / 9 ianuarie 2016

Primarul din Tătuleşti (Olt) a murit împuşcat la o partidă de vânătoare

Actualizare 15:48 Dragnea transmite condoleanţe familiei primarului din Tătuleşti

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, transmite condoleanţe familiei primarului din Tătuleşti, Lucian Istrate, care a murit astăzi după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în pădurea din localitate.

"Am aflat cu mare tristeţe despre tragicul accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa Lucian Istrate, destoinicul primar al comunei Tătuleşti din judeţul Olt. Mă alătur tuturor colegilor din Biroul Permanent Naţional, dar şi membrilor PSD din ţară în a transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate, alături de toată compasiunea noastră şi gândurile de alinare. Îi vom păstra cu toţii o vie amintire şi ne vom ruga pentru odihna veşnică a celui care a fost un om demn, bun profesionist, un coleg şi prieten adevărat!", a afirmat liderul PSD, într-un comunicat de presă.

(S.A.)

----------

Actualizare 15:28 IPJ Olt: Primarul din Tătuleşti participa la vânătoare ca gonaci

Primarul comunei Tătuleşti, Lucian Istrate, care a murit sâmbătă după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în pădurea din localitate, participa ca gonaci şi nu era vânător, transmite Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

"Am fost sesizaţi de către un bărbat, de 43 ani, din municipiul Piteşti, despre faptul că în timp ce se aflau pe un fond de vânătoare, din comuna Tătuleşti, la o partidă de vânătoare, a împuşcat accidental, în zona pieptului, un bărbat de 49 ani, din comuna Tătuleşti, participant la vânătoare. La scurt timp, bărbatul împuşcat a decedat. Din primele cercetări, s-a stabilit că partida de vânătoare, de fazani şi iepuri, era autorizată, la aceasta participând şapte vânători, deţinători legali de armă de vânătoare şi cinci gonaci. Persoana decedată nu este deţinătoare de armă de vânătoare, aceasta participând în calitate de gonaci", se arată în comunicat.

Cercetările în această cauză, efectuate pentru ucidere din culpă, sunt coordonate de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. S-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

(S.A.)

----------

Actualizare 14:25

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, medicul Marian Furtună, a declarat astăzi, pentru Agerpres, că apelul la 112 la fost înregistrat în jurul orei 11:11 iar primarul împuşcat la vânătoare a fost dus cu o maşină particulară până în localitatea Jitaru (Scorniceşti), de unde a fost preluat de o ambulanţă.

Furtună a precizat că nu au fost efectuate manevre de resuscitare pentru că trecuseră mai mult de 30 de minute de la momentul în care edilul nu mai prezenta semne vitale. "Se pare că a fost împuşcat în zona inimii, într-o pădure din localitatea Tătuleşti. A fost adus cu o maşină particulară până la Jitaru, unde s-au întâlnit cu Ambulanţa. Nu s-au făcut manevre de resuscitare pentru că trecuseră mai mult de 30 de minute de la momentul în care a fost împuşcat şi nu mai prezenta semne vitale", a spus Furtună.

Cercetarea cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului este coordonată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorul Amina Pantelimon, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a declarat că echipa de cercetare şi procurorul care va coordona cercetările se îndreaptă spre zona în care a fost împuşcat primarul.

(S.A.)

----------

Primarul comunei Tătuleşti (judeţul Olt), Lucian Istrate a decedat astăzi după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare care se desfăşura pe fondul cinegetic al comunei, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat că a fost anunţat la numărul 112 faptul că o persoană a fost împuşcată pe fondul de vânătoare din Tătuleşti. ''A fost chemată ambulanţa care a constatat decesul persoanei împuşcate, este vorba de primarul comunei Tătuleşti'', a menţionat Radu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb