Programele de management ale Open University sunt din nou disponibile în România

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 14 aprilie 2016

Cursurile Open University Business School sunt din nou disponibile managerilor şi antreprenorilor din România.

Cu ocazia relansării programelor de formare profesională în management în România, decanul pentru relaţii internaţionale al Open University Business School, domnul Mark Fenton-O'Creevy, a prezentat concluziile studiului despre acordarea de bonusuri şi prime în funcţie de performanţă, realizat pe baza datelor culese din 4.000 de firme din 26 de ţări. Una din aceste concluzii este că firmele trebuie să ofere un sistem de bonificaţii nu doar pentru angajaţii direct implicaţi în vânzări, ci şi pentru managementul altor departamente.

Programele de formare în management ale Open University, Marea Britanie le permit cursanţilor să fie mai eficienţi, să interacţioneze constructiv cu ceilalţi colegi şi să livreze eficient rezultate la locul de muncă. De asemenea, acestea deschid noi orizonturi personale şi profesionale şi, totodată, creează premisele dezvoltării unei cariere de succes, sau noi oportunităţi de promovare în cadrul organizaţiilor.

De-a lungul anilor, peste 25.000 de manageri şi antreprenori din România au urmat cel puţin un curs Open University. Dintre aceştia, peste 370 au obţinut titlul MBA. Acest lucru situează Open University pe primele locuri în România în cazul şcolilor de business, cu metode flexibile de predare la distanţă. Absolvenţii programelor educaţionale OUBS activează în cele mai variate domenii: banking, IT&C, retail, FMGC, pharma sau educaţie. Comunitatea lor se organizează într-o reţea de alumni care îşi propune să păstreze tradiţia OUBS şi să ofere sfaturi şi consiliere noilor cursanţi Open University Business School.

ALP Edu Pro este unicul partener în România al Open University, Marea Britanie, şi furnizează sub licenţă o parte din programele de formare profesională în management ale prestigioasei instituţii de învăţământ. Firma este un furnizor specializat de cursuri şi consultanţă în management.

"Principalul avantaj al învăţământului la distanţă este că nu întrerupe activitatea profesională a cursanţilor. Ei pot studia şi lucra în acelaşi timp. Mai mult, metodologia specifică de predare a Open University este bazată foarte mult pe aplicarea practică a informaţiilor dobândite, ceea ce înseamnă că pot pune în practică încă de la început cunoştinţele acumulate în cadrul cursurilor", a declarat Paul Pop, Managing Director ALP Edu Pro.

Cursuri pentru dezvoltare profesională în management oferite de Open University

Cursurile Open University sunt utile celor recent promovaţi pe un post de manager, dar şi antreprenorilor. Sunt recomandate şi celor care nu au avut până acum parte de instruire formală de management şi care sunt dornici să-şi îmbunătăţească competenţele în domenii precum: marketing, management financiar şi al resurselor umane, management de proiect etc.

"De-a lungul timpului, aproape două milioane de persoane din toată lumea au beneficiat de cursurile Open University, cursuri care i-au ajutat să îşi construiască o carieră aşa cum şi-au dorit-o. Avantajele ofertei Open University - flexibilitatea, relevanţa pentru contextul de business actual şi preţurile competitive - stau la baza mai multor generaţii de manageri de succes", a afirmat Mark Fenton-O'Creevy, Associate Dean External Engagement, Open University.

Despre Open University

The Open University Business School (OUBS), parte a The Open University (OU), este o şcoală de business din Europa, triplu acreditată de către organisme internaţionale reputate în domeniul educaţiei manageriale: "The European Foundation for Management Development", prin programul EQUIS; "The Association to Advance Collegiate Schools of Business" (AACSB) şi "The Association of MBAs" (AMBA). Această triplă acreditare include The Open University Business School în primul procent din topul şcolilor de afaceri din întreaga lume.

De la înfiinţarea sa în 1969, peste 2 milioane de studenţi din întreaga lume şi-au atins obiectivele de învăţare prin cursurile oferite de către The Open University (OU), cea mai mare instituţie academică din Marea Britanie.

Despre ALP Edu Pro

ALP Edu Pro SRL este o companie specializată în furnizarea de cursuri şi consultanţă în management, unic partener al The Open University (OU) pentru România.

Paul Pop, Managing Director al ALP Edu Pro, are o experienţă de peste 15 ani ca Director Financiar şi Director Executiv în companii multinaţionale din domeniul serviciilor financiare, educaţiei adulţilor şi auto. Este absolvent al programului MBA al OUBS, UK. Din 1995 a devenit tutor pentru cursurile Open University Business School (UK).

Lucia Pop, Managing Director al ALP Edu Pro, a acumulat o experienţă de peste 15 ani în domeniul pregătirii adulţilor, în calitate de Director al Centrului Regional CODECS Timişoara. Deţine o Diplomă Profesională în Management, emisă de OUBS, UK. Începând cu 1996, a devenit tutor pentru cursurile Open University Business School (UK).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb