Proiectul My Home - Sructurat sub forma a trei pachete de asigurare

I.M.
Companii / 27 august 2019

Proiectul My Home - Sructurat sub forma a trei pachete de asigurare

Allianz-Ţiriac pune la dispoziţia proprietarilor de locuinţe un nou produs de asigurare a proprietăţii şi bunurilor - My Home - structurat sub forma a trei pachete de asigurare construite progresiv: CONFORT, EXTRA şi MAX, se arat într-un comunicat remis Redaciei noastre.

Pachetul de bază - CONFORT - oferă protecţie pentru fenomene naturale, incendiu, trăsnet, explozie, căderi de corpuri, dar şi acoperire de răspundere civilă legală şi asistenţă de urgenţă la domiciliu.

Pachetul EXTRA - oferă, suplimentar faţă de pachetul de bază, protecţie pentru daunele produse bunurilor casabile şi pentru daunele provocate de apă.

Pachetul MAX - acoperă în plus riscurile provenite din furtuni, vandalism şi avarii accidentale şi scurtcircuituri.

Un element de noutate al noului produs este şi acela că riscul de cutremur este o acoperire opţională, ce poate fi adăugată la oricare dintre cele 3 pachete de acoperiri, suplimentând astfel protecţia oferită prin asigurarea obligatorie PAD.

Un alt beneficiu al asigurării My Home este acoperirea Asistenţă de urgenţă la domiciliu, care constă în accesul facil la servicii de reparaţii prestate de instalatori, tâmplari, geamgii, dulgheri, electricieni sau lăcătuşi pentru remedierea avariilor urgente şi suportarea costului acestor intervenţii.

Acoperirea Cheltuieli adiţionale este disponibilă pentru toate cele 3 pachete de acoperiri şi reprezintă despăgubirea cheltuielilor efectuate după producerea unui risc asigurat şi/sau cheltuielile ocazionate pentru cazarea temporară la o altă locaţie.

Pentru echipamentele electrice, electrocasnice şi audio-video cu o vechime maximă de 8 ani în cazul unor scurtcircuite sau alte fenomene electronice, dar şi pentru instalaţiile clădirilor, se oferă despăgubiri în cazul unor avarii accidentale dacă se optează pentru pachetul MAX.

Aurel Badea, Director general adjunct Allianz-Ţiriac, a declarat: "Ultimul studiu I.R.E.S a evidenţiat faptul că peste 80% din totalul locuinţelor din România nu sunt asigurate pentru riscurile catastrofice, deşi participanţii la studiu cunosc, în marea lor majoritate, obligativitatea de a se asigura. Pe de altă parte, 66% dintre respondeţi consideră că o mai bună comunicare, informare în legătură cu produsele de asigurare i-ar motiva să cumpere o asigurare de locuinţă. În completare, sursele ASF ne arată că doar 1,47 milioane de români au încheiat o asigurare de locuinţă facultativă.

Prin lansarea noii asigurări de locuinţă My Home, dorim să facilităm atât procesul de informare, cât şi decizia de cumpărare a unei asigurări de locuinţe. La începutul anului, Allianz-Ţiriac a făcut paşi importanţi în vederea simplificării produselor începând cu asigurarea auto. Astăzi, continuăm această strategie cu lansarea asigurării de locuinţă My Home, dedicată exclusiv persoanelor fizice. Dorim să îi surprindem în mod plăcut pe proprietarii de locuinţe cu un produs de asigurare potrivit nevoilor lor de protecţie şi a bugetului disponibil, transparent, uşor de înţeles datorită ghidului de beneficii realizat într-un limbaj accesibil în cadrul căruia pot afla detalii legate de acoperiri, detalii contractuale, excluderi, paşii de urmat în cazul unei daune şi contactele necesare şi pot beneficia de recomandările din secţiunea de sfaturi utile."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb