Proiectul "Natura Residence" intră în faza a doua

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 20 aprilie 2007

Eurisko Consulting, agent exclusiv de vânzare a locuinţelor din complexul "Natura Residence", anunţă intrarea în faza a doua a proiectului. Începând de la 21 februarie, data lansării, s-au vândut 80 din cele 98 de apartamente ale primei etape de vânzare. Lucrările vor începe după semnarea contractului cu constructorul, cel mai târziu în luna mai. Prima etapă se va finaliza în toamna anului viitor şi cea de-a doua etapă la jumătatea anului 2009. Aceste date sunt ferme şi apar în pre-contractele de vânzare-cumpărare.

Aflat în nordul Capitalei, pe Strada Privighetorilor, nr. 82-84, în vecinătatea Grădinii Zoologice, "Natura Residence" va fi un mini-cartier cochet cu apartamente construite pe o suprafaţă de 20.000 mp. Complexul va include printre facilităţi mai multe locuri de joacă pentru copii, sală de sport, piscina de12/25mp şi spaţii verzi cu o suprafaţă totală de 5.000mp. Proprietarii şi vizitatorii vor avea la dispoziţie 282 de locuri în parcări subterane şi 61 de locuri în parcări supraterane.

Ansamblul "Natura Residence" va fi alcătuit din trei clădiri de P+3 etaje şi cinci clădiri cu P+5 etaje. Complexul rezidenţial va însuma 186 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 80,9 şi 163,3 mp. Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor beneficiarilor, dezvoltatorul imobiliar a pus la dispoziţia acestora o aplicaţie multimedia cu sprijinul căreia îşi vor putea configura, viziona şi comanda finisajele locuinţei. Aplicaţia le oferă proprietarilor posibilitatea de a alege elementele de finisaj atât după calitate şi aspect, cât şi după preţ.

Apartamentele spatioase si foarte bine impartite, posibilitatea alegerii finisajelor de catre proprietari, precum si localizarea la marginea padurii, dar cu acces foarte usor din oras fac din "Natura Residence" o alegere care merita luata in considerare.

Pentru construirea ansamblului "Natura Residence", dezvoltatorul imobiliar Grupo Lar a realizat un parteneriat cu compania RED Management Capital, prin care Grupo Lar va investi 30%, iar RED Capital Management 70%, din valoarea totala a proiectului, care se ridica la 38 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb