Proiectul rezidenţial LOFT green apartments va reprezenta România la concursul Uniunii Europene 2022 în domeniul arhitecturii contemporane

A.P.
Miscellanea #Construcţii / 10 februarie 2021

Proiectul rezidenţial LOFT green apartments va reprezenta România la concursul Uniunii Europene 2022 în domeniul arhitecturii contemporane

România va fi reprezentată, anul acesta, la concursul de arhitectură contemporană, de ansamblul rezidenţial Loft Green Apartments, conceput de arhitectul Maxim Calujac şi dezvoltat de Ecovillas, la Mogoşoaia, potrivit unui comunicat de presă Loft Green Apartments.

Lista include 449 de lucrări finalizate în perioada octombrie 2018 - octombrie 2020 şi provin din 41 de ţări. Este singurul proiect de arhitectură din România care va participa la concursul organizat de Uniunea Europeană şi se referă la proiectul de locuinţe colective pe care dezvoltatorul Ecovillas le construieşte în Mogoşoaia.

Maxim Calujac este un arhitect din Republica Moldova, fiind cel care a gândit arhitectura proiectului LOFT. Complexul LOFT green apartments cuprinde trei imobile cu un regim de înălţime D+P+4E, compartimentate diferit, cu elemente de design unic pentru fiecare locuinţă, ce include cărămidă şi beton.

Complexul este construit în Mogoşoaia, fiind amplasat între două păduri mari, cu vedere panoramică spre pădure din orice locuinţă şi ferestre foarte mari, având design bio-climatic pentru mai multă lumină naturală în orice sezon. Cele trei clădiri au fost gândite să ofere confort şi intimitate locatarilor, fiind blocuri cu regim mic de înălţime mic, iar poziţionarea acestora şi spaţierea lor ajută la respectarea intimităţii locatarilor.

Complexul nu poluează, folosind pompe de căldură geotermice ce utilizează energia regenerabilă a pământului pentru a încălzi, răci şi pentru asigurarea apei calde în locuinţe. LOFT green apartments este construit din materiale cât mai sustenabile şi oferă un design de tip loft cu beton şi cărămidă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb