PROPUNERE: Persoanele vaccinate pot participa, de la 1 iunie, la evenimente private, nunţi şi botezuri

G.M.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 6 mai 2021

Persoanele vaccinate pot participa, de la 1 iunie, la evenimente private, nunţi şi botezuri

Comitetul Interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie va discuta, mâine, noi propuneri privind relaxarea unor măsuri odată cu prima zi de vară. Conform premierului Florin Cîţu, există posibilitatea ca, dacă la 1 iunie vom avea 5 milioane de persoane vaccinate, persoanele respective să poată participa la evenimente private, nunţi şi botezuri.

"Vineri va fi şedinţa Comitetului Interministerial şi avem un set de propuneri pe care le vom discuta cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Interne, Ministerului Justiţiei şi vom vedea care vor fi soluţiile. (...) Fiecare ţară are un mod de a motiva populaţia pentru a se vaccina. Dacă şi Germania acordă beneficii pentru persoanele vaccinate, înseamnă că acesta este un lucru bun. Este nomal să poţi să beneficiezi de ridicarea restricţiilor, dacă eşti vaccinat. (...) Noi am oferit companiilor din România suport pentru centrele de vaccinare din sediile acestora şi vom propune în Comitetul Interministerial ca în openspace-urile din companii şi în spaţiile comune de lucru, dacă toate persoanele sunt vaccinate, de la 1 iunie să nu mai poarte masca de protecţie. Dacă nu atingem ţinta de vaccinare (n.red. - de 5 milioane de persoane), nu vom ridica restricţiile. (...) Participarea la nunţi, botezuri şi evenimente private a persoanelor vaccinate poate avea loc de la 1 iunie, dacă vom avea 5 milioane de persoane vaccinate", a declarat prim-minis­trul Florin Cîţu după şedinţa de guvern de ieri.

Referitor la evenimentele publice, şeful Executivului a precizat că la spectacole şi evenimente sportive vor participa doar persoanele vaccinate.

"Avem certificat de vaccinare în România, iar la partidele de la turneul final al Campionatului European de fotbal vor participa doar spectatorii vaccinaţi.

Organizatorii de evenimente au fost de acord că vor să facă evenimentele doar cu persoane vaccinate. De aceea, ne-au prezentat evenimentul pilot care a avut loc în Spania cu persoane vaccinate. Am aflat că există o propunere privind delimitarea spaţiilor din restaurante pe criteriu vaccinat-nevaccinat, dar ea nu a fost prezentată Comitetului Interministerial. Propunerea mea este cunoscută: restaurantele îşi pot relua activitatea la interior, fără raportare la rata de incidenţă, dacă tot personalul este vaccinat", a mai spus premierul Florin Cîţu.

În privinţa acordării unor stimulente pentru persoanele care vor fi vaccinate, şeful Guvernului a spus că stimulentul cel mai bun este revenirea la normalitate, la o viaţă fără masca de protecţie, în care să putem circula liber oricând şi oriunde.

Opinia Cititorului ( 43 )

  1. "Fiecare ţară are un mod de a motiva populaţia pentru a se vaccina. Dacă şi Germania acordă beneficii pentru persoanele vaccinate, înseamnă că acesta este un lucru bun"

    Ii transmit teroristului premier al Romaniei, Citu, ca Germania a fost deja sanctionata de Curtea lor Constitutionala ca au incalcat drepturile omului si le-a trimis la gunoi restrictiile. 

    "Germany’s top court has overturned a blanket ban on religious services, which authorities introduced as part of restrictions to contain the spread of the coronavirus. 

    The constitutional court ruled on Wednesday evening that exceptions should be granted in certain cases and if sufficient precautions are taken to lower the risk of infection, as banning religious services represents a major infringement on the right to religious freedom." 

    Analfabetismul lui Citu iese din nou la rampa. Cu teroristul acesta nu se mai poate la guvernare. 

    1. De unde este citatul?

      Ce-o fi așa greu să dai copy paste la textul ăla într-un search engine?

    fata de aceasta idiotenie cu siguranta societatea civila din Romania va actiona in consecinta pentru a trimiterea la groapa cu gunoi a maretei clase politice in frunte cu cei doi reprezentanti ai lor: ilustrul premier si maretul locatar din Cotroceni!

    Aceasta discriminare propusă de Catzu e profund ilegală și abuzivă și va fi atacată în instanță

    Ăștia cred că drepturile omului sunt o chestie exercitată prin bunăvoința guvernului  

    1. Propun ca cei vaccinati sa nu mai fie lasati sa intre in magazine si mall-uri. Cei vaccinati au acceptat sa devina cobai pentru seruri care inca sunt in testari. In cazul in care vor avea probleme generate de seruri, devin un pericol pentru oamenii normali, neinfectati cu aceste seruri.

      As putea sa iti raspund la aberatia pe care ai debitat-o, aducand argumente care sa iti arate ce ineptie ai spus. Dar e mai simplu sa iti spun ca esti prost.

      Esti trepanat. Probabil si vaccinat precum oile. Voi astia sunteti periculosi pentru oamenii normali si din acest motiv ar fi bine sa fiti carantinati. Nu 'eliminati' cum a zis stapanul tau citu, tinuti sub observatie pentru ca in viitor sa nu mai apara astfel de erori ale naturii.

      Si tu, imbecilule, cu ce ai sa faci dovada ca NU te-ai vaccinat?!

      Tu ce ce "seruri" esti infectat?!

      Cu cel al prostiei, banuiesc. 

      Oamenii nevaccinati sunt normali. Cea mai mare parte dintre cei vaccinati sunt agresivi si imbecili ca tine. Va temeti ca va infectati desi v-ati intepat inutil de doua ori si apoi regulat pana muriti. Si pentru aceasta agresivitate trebuie sa fiti carantinati.

      Desi nevaccinat tu NU esti normal! Probabil ca si crezi ca esti nemuritor! Ar trebui sa fii nu carantinat, ci conservat, asa natural, in suc propriu sau in formol!

      Voi, trepanatii intepati, sunteti buni de studiu. Iar s-ar remarca cercetatorii britanici. O parte dintre voi o sa ajungeti la spitalul de nebuni, asta e motivul pentru care guvernul a bagat finantare la acel spital.

      Dacă ești "vaccinat" si încă cu ambele doze, n-ar trebui să ai de ce să te temi. Apropo, "experții" spun că și "vaccinații" sunt infecțioși și că trebuie să respecte în continuare distanțarea socială și purtatul măștii. Deci eu zic să nu mai trăim niciodată normal, pentru că așa zic "experții".

    Cu asemenea prostii sincer aia de la AUR incep sa para niste minti iluminate.

    Cum sa vi cu asemenea idiotenii si sa spui senin ca e o idee buna? 

    Auzi, daca Germania face e lucru bun. Dar ce, Germania e Dumnezeu!? Cata mentalitate de tara 2nd hand. 

    Germania a exterminat organizat oameni vre-o 5 ani. Era si aia o idee buna pentru ca era Germana? 

    Ba, dar noi nu avem minte? Noi nu putem veni cu idei? 

    1. "Dar ce, Germania e Dumnezeu!? Cata mentalitate de tara 2nd hand. "

      Citu si Orban se uita in gura lui Iohannis de parca ar asculta pe Dumnezeu.  

      Si Iohannis e instrument de influenta in mainile diplomatiei germane... ca sa nu ma apuc sa zic mai multe.  

      Dar momentan e mai bine asa... daca era PSD in full control nu vreti sa stiti ce relatii apropiate avea Rusia cu Romania ... si nu vreti sa stiti in ce hal putea intra Romania direct intr-o zona gri a nimanui ... unde jocurile in ape tulburi erau facute de Rusia.  

      E mizerabila optiunea prezenta, Romania nu e libera. Dar macar nu suge bocancul Rusiei.  

      De la coetnicii lui Goldstein? Oricum tu clar nu ai minte. Dacă ești dispus ca om în toată firea să decidă niște lepădături când ai voie să ieși din casă.

    ...

    1. ...

      Andrei, am auzit si au aseara pe Bogdan Chireac la emisiunea lui Ciutacu care spunea aceste lucruri:

      "Mie, sincer va spun, imi este FRICA sa stau alaturi de un nevaccinat", Chireac fiind vaccinat. 

      In acel moment l-am injurat cu glas tare, i-am spus ca este lipsit de inteligenta si altele.

      Nevaccinatul trebuie sa se teama sa stea langa un vaccinat deoarece acesta din urma ar putea avea o infectie usoara, chiar asimptomatica si l-ar putea infecta. 

      Extraordinar ce ai facut tu! Chiar ai avut tu curaj sa-l injuri cu glas tare pe Bogdan Chireac?! Felicitari! Da si eu cred ca este un bou.

      Bou este chireac. A facut vaccin si se teme sa nu se infecteze. Rau este ca sunt multi vaccinati trepanati agresivi care se tem. Nu are rost sa-i intrebi de ce au acceptat sa fie cobai.

      Adevarat este bou Chireac. Dar unii vaccinati s-au infectat. Oricum, pe Chireac merita sa-l injure cu glas tare. Felicitari si de la mine.

      Vaccinatul nu doar ca are cam 90 la suta șansă să nu facă boala, dar și rata de transmitere de la vaccinat la ( ne) vaccinat e redusa cu 2/3. ( Cifrele provin din Israel și se refera la Pfizer).

      Deci și eu, care sunt vaccinat, am un risc mult mai mic ( de 3%) dacă stau cu un alt vaccinat, fata de 10%, dacă stau cu un ne-vaccinat. Sorry, put statistica.

      Unde si cum cum la-ai injurat cu glas tare?

      In fata oglinzii (televizorului)?. Curajosule care esti! 

      Interesant este ca vaccinatii nu reusesc sa raspunda la intrebarea - ce de firmele producatoare de vaccin nu raspund pentru minunatele consecinte ale produselor lor?

      Ca sa se ajunga de la 90% la 94% vei face vaccin in fiecare an. In felul acesta arati ca iti pasa de castigurile celor care produc aceste seruri. In plus, o sa primesti diploma pentru ca ai fost un cobai cuminte. 

      Pai el spune ca a fost in emisiune la Ciutacu: "In acel moment l-am injurat cu glas tare, i-am spus ca este lipsit de inteligenta si altele."

      Poti sa crezi ca el spune ca vorbea cu televizorul?!

      In caz ca este asa, principala lui problema nu este ca nu vrea sa se vaccineze lumea, ci ca este idiot cu glas tare. 

    ...

    1. ...

      Sa participe Vaccinatii! HoReCa da faliment din cauza sefilor ei politici! Oamenii vaccinati sau au doar bani de mancare! Discriminarea indica o lume bantustaneza!

      Discriminare exista legal peste tot. Discriminam în funcție de studii superioare, limbi străine, apetit de munca, stare de sănătate, și ( de multe zeci de an) boli. De pe vremea lui Ceaușescu, nu puteai lucra în bucătărie dacă erai pozitiv la hepatita. Nu puteai merge în Africa și o mare parte din America latina fără " pașaportul galben" de vaccinare. Acum va isterizati pentru un vaccin “ experimental “ care s-a facut deja la peste un miliard de oameni si pe care noi avem norocul sa il avem . In alte tari , mor cu zecile de mii pe zi si viseaza sa aiba acces la vaccin .

    BRAVO! ,,Stimul" nou! Pe cand /unde un GHETTOU?? Si daca vaccinurile astea sunt asa eficiente, oare de ce se teme un vaccinat de un nevaccinat? DE CE?... ALLO!?... Ma aude cineva?

    1. Se teme pentru ca asa este dresat.

      Ce-i aia GHETTOU?

      Ori e "getou" din romaneste, ori e "ghetto" din italiana; niciodata "ghettou". 

      Ce-i aia ALLO in romaneste? In romaneste e "alo", "allo"e in frantuzeste.

      "ALLO!?... Ma aude cineva?" Nu, mai intai invata sa vorbesti, mormolocule international. 

    Mi se pare absolut corect si normal. Odata ce esti vaccinat si dispare riscul formelor grave, nu ti se mai aplica restrictiile, la fel se procedeaza in multe alte tari. Odata ce te poti vaccina la orice colt de strada, e optiunea ta daca te vaccinezi, iar daca nu o faci, ramai sub restrictii. Simplu.

    1. Corect si normal!

      Nu dispare riscul formelor grave, așa v-au păcălit ăștia... Omul face sau nu forme grave în funcție de cât de sănătos este, de bolile pe care le mai are, nu din motive de vaccin.

      Este teribil sa fii prost si sa te pronunti categoric in chestiuni pe care nu le cunosti. Era pe aici unul la fel, semna "Cristian", dar de la un timp a disparut. Ce reconfortant!

      Categoric se pronunta o gramada de ciumeti care nu au habar de aceste probleme. Ma refer la citu, joianus si multi altii din cireada asta.

      NU MAI SUSTINE TEZA DISCRIMINARII SOCIALE!

      NU LUCRA IN FAVOAREA DISTRUGERII COEZIUNII SI TESATURII SOCIALE ASA CUM VOR DUSMANII ROMANIEI CE MOMENTAN CONDUC ACEASTA TARA!  

      Nu ai sa mori de covid! Nu ai cum sa mori de un rahatel de virus cu mortalitate inferioara celei de gripa comuna!  

      Doar 1.7 % de oameni ce au covid decedeaza!  

      In cazul gripei comune 2% decedeaza! 

      DE CE SA RUPI LEGATURILE COEZIVE DINTR-O SOCIETATE CU MASURILE PROPUSE DE NISTE NEBUNI TRADATORI SI MARKETIZATE DE TINE PENTRU O MORTALITATE INFERIOARA CELEI A GRIPEI COMUNE?  

      De ce dansezi pe muzica tradatorilor de tara, nebunule?  

    ...

    fac ceva pe vaccinul vostru....

    Acest vaccin nu are o miză de sănătate publică, e doar o chestiune personala, de sănătate individuală. Nu scrie nicăieri că, dacă te vaccinezi, nu mai poți transmite virusul către alții, deci șantajul cu segregarea societății în caste de vaccinați și nevaccinați la intrarea in cârciumi și hoteluri e noaptea mintii. Numai Catzu și gașca lui puteau concepe așa ceva.

    Refuzați un astfel de șantaj oribil, oameni buni! 

    Prezentarea unei adeverinte medicale in fata unei autoritati a statului (sa zicem la intrarea in tara) este un lucru care ar putea fi legal conform GDPR (adica dreptul la confidentialitatea datelor personale).

    Dar a prezenta adeverinta de vaccinare lui nea Gigel, paznic la un bar de evenimente, ESTE PROFUND ILEGAL si violeaza tot ce a mai ramas legat de confidentialitate. CCR, ai cuvantul. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb