PSD Arad: Dacă Falcă va fi suspendat din PDL ar trebui să se autosuspende şi de la primărie

F.A.
Politică / 4 martie 2011

Conducerea PSD Arad îi cere lui Gheorghe Falcă să se autosuspende din funcţia de primar al municipiului Arad, dacă va fi suspendat din PDL, considerând că afectează imaginea comunităţii locale, potrivit Realitatea.net.

"Aradul nu poate fi condus de o persoană care are, la nivel naţional în raporturile cu oficialii statului şi la nivel local în relaţiile cu cetăţenii, un statut de < proscris > sau < paria >". Colegii de partid ai primarului Falcă apreciază că procesul în care este inculpat pentru luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave ridică suspiciuni asupra persoanei lui Gheorghe Falcă, suspiciuni care îl fac incompatibil - temporar - cu calitatea de membru PDL.

Cu toate acestea, decizia care se profilează clar, prin care Gheorghe Falcă va fi suspendat din PDL, afectează grav imaginea, prestigiul şi credibilitatea primarului municipiului Arad şi implicit imaginea comunităţii locale. "PSD Arad respectă principiul prezumpţiei de nevinovăţie şi nu cere demiterea primarului Gheorghe Falcă, atât timp cât el nu este declarat vinovat de o instanţă de judecată. Apreciem însă că, în cazul suspendării din PDL, imaginea primarului Gheorghe Falcă este atât de grav afectată, încât el nu îşi mai poate exercita eficient mandatul. Îi solicităm să înţeleagă că interesele comunităţii locale sunt mai importante decât interesele sale şi să ceară autosuspendarea din funcţia de primar al Aradului, pe perioada judecării procesului. Dacă el va fi declarat nevinovat, îşi poate relua atribuţiile, până când arădenii îl vor schimba din funcţie democratic, prin vot2, a declarat Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb