PSD cere demisia primarului Timişoarei, Dominic Fritz

G.U.
Politică / 28 octombrie 2021

PSD cere demisia primarului Timişoarei, Dominic Fritz

Social-democraţii timişoreni cer demisia de urgenţă din funcţie a primarului Dominic Fritz, după ce "au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste", şi avertizează că vor urma sute de plângeri penale pentru "ucidere din culpă, neglijenţă şi abuz în serviciu", pe numele său, după ce a fost oprită termoficarea în municipiu, informează Agerpres.

"Dominic Fritz, demisia urgentă din funcţia de primar! Au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste. Veţi avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijenţă şi abuz în serviciu! Demisia urgentă este singura soluţie pentru stoparea haosului medical pe care l-aţi declanşat în prag de iarna în Timişoara. Domnilor Fritz, Laţcău (viceprimarul USR, n.r.), Creiveanu (city managerul numit de Dominic fritz, n.r.), jos mâinile de pe Colterm şi mai terminaţi erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz! Nu mai aveţi nicio calitate juridică! Am văzut cu toţii câtă credibilitate mai aveţi. Lăsaţi conducerea companiei, administratorul judiciar şi specialiştilor care se pricep să repornească în Timişoara căldura. Marketingul politic şi minciunile pe Facebook ucid timişoreni, domnule primar. Demisia, astăzi!", arată liderul grupului PSD din Consiliul Local Timişoara, Radu Ţoancă, într-o postare pe Facebook.

Miercuri seara, un bărbat de 66 de ani a murit, iar fiica lui de 38 de ani, care are şi un handicap, a ajuns la spital intoxicată cu monoxid de carbon, după ce au încercat să-şi încălzească apartamentul, racordat la Colterm şi rămas fără căldură, de la aragaz.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dominic Fritz este bun de presedinte. Sa distruga ceea ce nu reuseste actualul presedinte demolator.

    alt neamt performant......mai e si frantuzoaica de la s1......respect europa!

    1. E din neam cu Goldstein.

    ALT POPONAR, MUIST, L. G. B.T.IST ESTE PUS DE JUGUL HITLERIST ÎNTR O POZIȚIE ÎNALTĂ ÎN ORAȘUL MARTIRILOR REVOLUȚIONAR. DUPĂ CE IA SUPT PULA PREȘEDINTELUI GERMAN ȘI A FOST ȘEF CONSILIER, SA SATURAT DE EL LA SCHIMBAT CU ALT SUGALAU, IAR PE ACEST LEPĂDAT SUGA CI LA FĂCUT PRIMAR FĂRĂ DREPT DE ȘEDERE ÎN ROMÂNIA FĂRĂ CETĂȚENIE ROMANA. ADEVĂRUL CA MERITA ACEST PĂPITOI, MAȘINA DE SPĂLAT ȘI SUPT PULII. CARE LA VĂZUT CU VREO FEMEIE PE LINGĂ EL. ÎN ROMÂNIA SA CUIBĂRIT TOȚI BULANGII, POPONAR II, MUISTI, CURISTI ÎN POZIȚII ÎNALTE. CINE A PROMOVAT L. G. B.T.ISMUL ÎN ROMÂNIA FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, W. C. UL. PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES.

    PSD-istii sa si tina fleanca si s o suga, ei sunt unii dintre cei mai mari vinovati pentru starea in care ne aflam. Auzi la el, cere el demisia :))). Pai ce ba idiotilor, eu cand ceream demisia lui Dancila, Dragnea, etc., ma asculta cineva? Nu, latrati ca asta au votat romanii. Pai na, tot asta au ales romanii si acum. Hai, jet

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb