Radu Gheţea, membru în Consiliul de Administraţie al Libra Internet Bank

T.T.
Bănci-Asigurări / 12 august 2019

Radu Graţian Gheţea

Radu Graţian Gheţea

Radu Graţian Gheţea, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bancheri români, se va alătura Libra Internet Bank, în următoarea perioadă, ca membru al Consiliului de Administraţie al băncii.

Cu o carieră de peste 40 de ani în sistemul bancar, de-a lungul căreia a obţinut performanţe remarcabile, în calitate de lider al unor instituţii financiare importante din România, Radu Gheţea va aduce o certă valoare activităţii băncii.

"Consider că experienţa mea, acumulată în diverse instituţii din mediul financiar-bancar, împreună cu spiritul antreprenorial de succes al Libra Internet Bank pot contribui determinant la evoluţia rapidă şi sigură a băncii, atât în zonele tradiţionale unde s-a specializat, cât şi în alte arii care urmează a fi explorate în perioada următoare", a declarat Radu Gheţea, citat într-un comunicat al Libra Internet Bank.

Doctor în ştiinţe economice, Radu Gheţea este Preşedinte de onoare al Asociaţiei Române a Băncilor şi membru de onoare al Institutului Bancar Român, fiind deţinătorul a numeroase premii şi distincţii interne şi internaţionale.

"Suntem bucuroşi să îi urăm bun venit lui Radu Gheţea, nume de referinţă pentru mediul bancar românesc. Libra a ajuns la o dimensiune şi un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabilă a domnului Gheţea ne va ajuta în mod convingător, în perioada care urmează", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Mai cenzurati, domnule Make, din comentariile intaiului fost salariat demisionar al CECului, ca vad ca sunt bancheri cu reputatie mai buna decat cea a lui mitrache care au numai cuvinte de lauda pentru dl. Ghetea. Nu prea e etic sa vorbesti despre o banca de rau, mai ales ca ai mancat cozonac de acolo, iar acum iti pute totul. Macar pentru ca increderea intr-o banca se castiga greu si se pierde repede. Multi de acolo au muncit, nu au stat pe tusa - dupa ce au fost etichetati drept penali, fie si de statul paralel sau perpendicular, in fine, cum zice mitrache! Oricum, s-a vazut din tribune ca si-a iesit din mana, e ca la tenis, doar ca aici e pe bani si raspundere, nu ca la federatia de p/tenis. de acum poate sa ia lectii de la Libra Bank, cu ce se mananca digitalizarea si nu numai!

    De cand a intrat Isarescu in noul mandat, Manole nu pierdea vremea cu prietenii si dusmanii: mitrache out de la cec, unde isi pune om crescut in bnr, iar gh(r)etea nu mai sta pe tusa, e repus in circulatie via libra bank. toti oamenii lui benerica sunt pusi la butoane - la consiliul fiscal, la cec, la libra, la asociatia analistilor bancari, pe la bvb, la apapr, vremuri grele pentru orice guvern viitor care va mai cuteza sa se ia de manole.

    1. universul si prostia sunt infinite, cum bine zicea einstein, si ce-ai vrea, biz, sa fie toti de la videle, sa va umple de analfabeti ca pana acum?! va meritati soarta, 10 lei la euro

      ce zicere profunda! videle, analfabeti, va meritati soarta, pesede ... etc imi e foarte cunoscut refrenul. sigur n-ai uitat ceva din poezie? tu esti dintre "desteptii" care cred ca isarescu e de neinlocuit pentru ca e prea competent? se dubleaza euro fara isarescu,nu? si ca toti care nu vad lucrurile ca tine sunt pe linia videle - analfabeti?? macar tu sa te mai crezi destept, ca restul cred ca ne-am lamurit..

      vin alegerile...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb